16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialINCREDIBIL. Un bărbat a cazut dintr-un brad artificial în timp ce-i tăia...

INCREDIBIL. Un bărbat a cazut dintr-un brad artificial în timp ce-i tăia vârful

Un bărbat de 30 de ani din Municipiul Caracal a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, după ce a căzut de la 20 de metri înălţime dintr-un brad artificial. Martorii spun că cetăţeanul se urcase în copac să-i taie vârful pentru Crăciun.

Surse aciuate pe lângă Spitalul Municipal au declarat pentru Academia Caţavencu că bărbatul a suferit o fractură de bazin şi se află acum în afara oricărui pericol.

Citeşte întreaga poveste pe site-ul Academia Caţavencu.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Sfârșit tragic pentru o tânără absolventă de Medicină. A murit într-un accident rutier

Sfârșit tragic pentru o absolventă de Medicină, care și-a pierdut viața într-un accident rutier din Bistrița-Năsăud. Tânăra se afla ca pasageră pe o motocicletă...
Ultima oră
Pe aceeași temă