20 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM Constanța, campioana României la handbal masculin

HCM Constanța, campioana României la handbal masculin

HCM Constanța a câștigat al nouălea titlu de campioană la handbal masculin, deși a fost învinsă în ultimul meci din Final 3 de principala contracandidată, Știința Bacău.

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a pierdut ultimul meci din Final 3, cu Știința Bacău, cu scorul de 24-19 (11-8). HCM Constanţa a încheiat Final 3 cu 9 puncte, la fel ca Ştiinţa Bacău, dar cu golaveraj mai bun în meciurile directe, astfel că îşi trece în cont titlul de campioană, al nouălea din palmaresul clubului. HCM a primit medaliile de campioană în sala din Bacău, conform Mediafax.

De asemenea, HCM a reuşit al cincilea event din istorie după ce şi-a trecut în cont în acest sezon şi Cupa României, în care a cucerit şi Supercupa României. Campioana va evolua în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Ştiinţa Bacău încheie pe locul secund al Ligii Naţionale, cu medaliile de argint, în timp ce Potaissa Turda a cucerit medaliile de bronz, sărbătorite de ardeleni încă din etapa trecută, când aceştia au încheiat participarea în Final 3.

Rezultatele complete din Final 3 sunt următoarele: HCM Constanţa – Ştiinţa Bacău 27-18 (12-10), Potaissa Turda – HCM Constanţa 31-33 (16-20), Ştiinţa Bacău – Potaissa Turda 32-28 (17-13), Potaissa Turda – Ştiinţa Bacău 28-29 (13-15), HCM Constanţa – Potaissa Turda 35-28 (18-11) şi Ştiinţa Bacău – HCM Constanţa 24-19 (11-8).

Pentru clasarea finală pe locurile 4-6 au jucat HC Odorhei, Dinamo Bucureşti şi Energia Pandurii Târgu Jiu, în timp ce echipele clasate pe locurile 7-12 la finalul sezonului regulat au evoluat în play-out.

Cele mai citite

Ai nevoie de un credit avantajos? Află de ce să apelezi la un broker de credite

Când veniturile nu îți permit achiziția unor bunuri de valoare sau dezvoltarea unui business, creditele sunt cea mai bună opțiune. Dar cum faci să...

Iconist: O bijuterie arhitecturală ce îmbină eleganța istorică cu designul modern în inima Bucureștiului

În inima Bucureștiului, pe o stradă plină de istorie și farmec, se află „Iconist”, o clădire remarcabilă ce reunește influențe arhitecturale neo-franțuzești din „Micul...

VIDEO Elena Lasconi și-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: „În 2024 putem termina ce am început în 1989“

Elena Lasconi şi-a depus, marţi, candidatura la alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. Președinta USR a declarat că îi reprezintă pe românii care se simt trădați...
Ultima oră
Pe aceeași temă