17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM a sărbătorit al şaselea titlu

HCM a sărbătorit al şaselea titlu

Gruparea constănţeană a primit trofeul la finalul partidei cu CSM Oradea, din penultima etapă a sezonului Ligii Naţionale de handbal masculin.

Handbaliştii de la HCM Constanţa au cucerit titlul cu numărul şase încă de săptămâna trecută, când au învins echipa Steaua. Aceştia au aşteptat însă ultimul meci pe teren propriu din actualul sezon pentru a sărbători alături de suporteri. Evenimentul a avut loc la finalul partidei cu CSM Oradea. Deşi oaspeţii sunt în subsolul clasamentului, emoţiile şi euforia constănţenilor au făcut ca partida să fie una foarte echilibrată. În cele din urmă, HCM s-a impus cu scorul de 32-30 şi a dat astfel savoare ceremoniei de înmânare a trofeului şi medaliilor.

Într-o Sală a Sporturilor aproape plină, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, şi preşedintele clubului, Nicuşor Constantinescu, i-au felicitat pe jucătorii echipei de pe litoral şi le-au înmânat acestora medaliile şi trofeul de campioni. Într-o mare de confetti şi artificii, jucătorii echipei de pe litoral au făcut turul sălii, s-au salutat cu suporterii care le-au fost alături pe întreg parcursul sezonului, s-au fotografiat cu aceştia şi au cântat împreună cu ei.

Vădit emoţionat, Ion Crăciun, tehnicianul HCM-ului, a declarat: „Începutul carierei mele de antrenor se leagă de această echipă. Mă bucur că am revenit la HCM în aceste momente frumoase. Am reuşit alături de aceşti băieţii să cuceresc primul meu titlu de campion şi mă bucur nespus de mult. Nu a fost uşor, însă cu muncă şi seriozitate am reuşit să aducem la Constanţa un nou titlu”. La rândul său, preşedintele CJC şi al clubului constănţean, Nicuşor Daniel Constantinescu, a dedicat acest trofeu tuturor constănţenilor. „Constănţenii sunt cu toţii campioni pentru că au fost mereu alături de această echipă. Să nu uităm că o mare parte din bugetul clubului provine din taxele şi impozitele plătite de constănţeni, ceea ce înseamnă că toţi au contribuit la obţinerea acestui trofeu”, a spus oficialul constănţean.

Urmează Cupa României

HCM Constanţa nu a încheiat sezonul. Echipa de pe litoral mai are de jucat un meci în Liga -Naţională, pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu, după care va urma turneul final al Cupei -României. La acest turneu vor participa echipele care -s-au clasat pe primele opt locuri în ierarhia Ligii Naţionale. HCM este principala favorită la -adjudecarea trofeului, un trofeu pe care gruparea constănţeană nu l-a mai câştigat de mai bine de trei ani.

6 titluri are în palmares HCM Constanţa, handbaliştii egalând palmaresul echipei de rugby, care are în vitrină tot atâtea trofee.

Cele mai citite

Turbina auto: cauze frecvente ale defectelor și prevenirea acestora

O turbină auto, cunoscută și sub denumirea de turbosuflantă sau mai simplu, turbo, este un dispozitiv care crește puterea motorului prin forțarea introducerii unei...

Concurența dintre hoteluri și Airbnb: Costuri ridicate și reglementări stricte versus acces facil și taxe minime

Deschiderea unui hotel implică nu doar o investiție financiară semnificativă, ci și obținerea a nu mai puțin de 14 avize și certificate necesare pentru...

Calendarul obligațiilor fiscale pentru octombrie 2024: Ce termene importante trebuie respectate de contribuabili

În luna octombrie 2024, contribuabilii trebuie să fie atenți la o serie de obligații fiscale, conform calendarului publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală...
Ultima oră
Pe aceeași temă