31.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialGrosu a renuntat la plangere

Grosu a renuntat la plangere

Scandalul Gigi Grosu contra Mutu a luat sfarsit. Litigiul s-a incheiat dupa ce victima fotbalistului a primit de la medicul legist numai doua zile de ingrijiri medicale.
Pentru ca nu putea obtine cei 500.000 de euro, Gigi Grosu se pare ca a fost nevoit sa renunte la acuzatii. Conform legii, pentru o vatamare ce necesita doar doua zile de ingrijiri medicale sanctiunea este amenda de la 5 la 10 milioane de lei vechi. In momentul in care si-a retras plangerea, Gigi Grosu a tinut sa precizeze ca nu doreste in viata lui sa mai fie in centrul atentiei. In momentul in care a facut public scandalul, Grosu a spus ca o parte din banii pe care vroia sa ii obtina de la Mutu ii va dona unei case de copii din Constanta, dar si lui Mario, fiul atacantului, pe care tatal sau l-ar fi abandonat de doi ani, dupa cum a tinut sa mentioneze victima. El l-a amenintat pe fotbalist ca „peste o saptamana Mutu va fi urmarit la Fiorentina cu un punct rosu in cap”.
Pe lista lui Grosu s-au mai aflat si Mitica Dragomir, Victor Piturca, Cosmin Contra, Gabriel Tamas si Ciprian Marica. Astfel, fata de Piturca a retinut faptul ca „a mintit, fiindca el i-a deschis usa lui Mutu din hotel”, iar cei trei fotbalisti pentru ca au fost spectatori la „cele 30 de minute de bataie, fara a interveni”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă