20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGlobal Village in Capitala

Global Village in Capitala

Bucurestiul se va transforma luni intr-un "Global Village" al tinerilor care vor prezenta publicului mai multe programe artistice, in deschiderea Congresului International al Trainerilor.
De la ora 12.30, studenti din peste 50 de tari vor face prezentari si vor difuza diverse materiale promotionale despre locurile din care provin, iar in fata Teatrului National va fi amplasata o scena pe care vor evolua diverse formatii din tara si din strainatate. De la ora 13.15, vor evolua pe scena mai multi artisti si ansambluri: Allegretto, Orchestra Karpateum show a comunitatii germane, Alex Tomaselli, Ansamblul de copii de la Gradinita nr. 52, Grupul "Hora" al comunitatii evreiesti, Ansamblul de copii cehi din Banatul de Sud, Ansamblul Folcloric "Ciocarlia" etc. In incheierea programului artistic, intre orele 18 si 19, va sustine un concert formatia Hara.
La ora 19, va avea loc deschiderea oficiala a congresului in sala mare a Teatrului National. Congresul este organizat de AIESEC Bucuresti (Asociatia Internationala a Studentilor Economisti) in colaborare cu Primaria Capitalei. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă