21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO Academia Caţavencu: Chuck Norris l-a asasinat pe JFK?

FOTO Academia Caţavencu: Chuck Norris l-a asasinat pe JFK?

Miturile, legendele urbane şi teorii ale conspiraţiei cu privire la asasinarea lui JFK au fost spulberate recent. Istorici şi o echipă de foşti ofiţeri ai serviciilor secrete americane au ajuns la noi concluzii după analizarea mai multor filmări de la acea dată.

Cercetătorii s-au concentrat pe fereastra de la care ar fi tras Lee Harvey Oswald, unde au observat o siluetă mişcându-se. Folosind tehnologii de ultimă generaţie, pe care nu le înţelegem foarte bine, istoricii au descoperit cine se afla la fereastră!

Cel care l-a asasinat pe Kennedy pare să fie nimeni altul decât Chuck Norris!

Citeşte despre ipoteza ŞOCANTĂ pe site-ul Academia Caţavencu.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Președintele PNL, sesizat să ofere explicații cu privire la averea unui parlamentar liberal

Grupul de Investigații Politice (GIP) a solicitat public președintelui PNL, Nicolae Ciucă, să ofere explicații cu privire la situația averii deputatului PNL Daniel Constantin,...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...
Ultima oră
Pe aceeași temă