13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialFinal în genunchi pentru fotbaliştii constănţeni

Final în genunchi pentru fotbaliştii constănţeni

Farul a pierdut ultima partidă la masa verde, iar Săgeata Năvodari a pierdut tot la scor de neprezentare, 0-3.

Fără nici un obiectiv înaintea acestei ultime runde, constănţenii au intrat în teren, cei care au putut, doar pentru a încheia sezonul cu fruntea sus.

O victorie, o înfrângere şi o neprogramare. Acesta este bilanţul echipelor constănţene în ultima etapă a campionatului Ligii a II-a la fotbal.

Săgeata Năvodari a încheiat în genunchi competiţia. După ce tot sezonul a sperat la promovare, trupa lui Aurel Şunda a terminat întrecerea în genunchi. Năvodărenii au fost învinşi în ultima etapă la scor de neprezentare, 0-3. Chiar dacă înaintea partidei de la Galaţi, cu formaţia locală Dunărea, mai existau speranţe la locul secund, Săgeata a părut o echipă blazată la Galaţi. Gazdele au profitat din plin şi s-au impus fără drept de apel. Cârjan, Antohi şi Pribac au marcat pentru gălăţeni, administrând năvodărenilor una din cele mai drastice înfrângeri ale sezonului. Dacă Săgeata a jucat măcar, FC Farul a încheiat campionatul cu o neprogramare. Marinarii, copleşiţi în continua-re de datorii, nu au primit acceptul de a disputa ultimul joc din campionat cu Astra 2, deşi au cerut insistent drept de joc. Federaţia Română de Fotbal nu a fost însă de acord şi a dat cele trei puncte, la masa verde, celor de la Astra. Neprogramarea nu pune în pericol echipa de la malul mării, care va evolua în Liga a II-a şi în sezonul următor.

Viitorul Constanţa a fost singura formaţie care a reuşit să se impună, însă fără strălucire, echipa pregătită de Cătălin Anghel învingând cu scorul de 2-1 pe FC Snagov. Chiar şi aşa, victoria constănţenilor a venit foarte greu, ei fiind conduşi cu 1-0. Hertu a fost cel care a adus cele trei puncte, reuşind o dublă. Acesta a marcat în minutele 77 şi 89 pentru o victorie care încheie un sezon dezamăgitor.

Obiective ratate

Finalul Ligii a II-a a fost catastrofal pentru echipele constănţene. Decimate de accidentări şi fără energie, echipele dobrogene au pierdut clasarea în obiectiv. Săgeata a încheiat campionatul pe locul 3, obiectivul fiind promovarea. Viitorul Constanţa avea ca obiectiv clasarea în primele cinci locuri, însă a sfârşit pe locul 8, iar FC Farul a încheiat la doar trei puncte de retrogradare, pe locul 13, ultimul care permite rămânerea în eşalonul secund, obiectivul trasat la începutul sezonului fiind un loc în primele opt echipe.

3 este locul pe care se clasează la finalul sezonului cea mai bună echipă a judeţului, aceasta fiind Săgeata Năvodari.

Cele mai citite

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...

Doi pensionari români, prinși de vameși pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro

Doi pensionari români au fost prinși cu bijuterii de 650.000 de euro pe Aeroportul din Munchen. Vameșii au observat, inițial, un ceas de lux...
Ultima oră
Pe aceeași temă