22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialFiica lui Irwin a debutat in televiziune

Fiica lui Irwin a debutat in televiziune

Bindi Irwin, fiica de 8 ani a regretatului naturalist australian Steve Irwin, a inceput turneul promotional in Statele Unite, potrivit BBC News. Micuta a aparut la televiziune atat pentru a-si lansa propria sa cariera, cat si pentru a promova turismul australian in asa-zisa saptamana “G-Day USA”.
Dupa ce Steve a murit intepat in inima de o pisica de mare, Bindi a devenit faimoasa datorita discursului sau impresionant tinut cu ocazia funeraliilor tatalui sau.
Criticilor care au considerat ca e prea mica pentru a aparea in lumina reflectoarelor le-a raspuns managerul lui Irwin si prietenul sau John Stainton in felul urmator: “Tatal sau a invatat-o asa de mult despre viata salbatica si despre cum trebuie sa interactioneze cu camerele de luat vederi. Aceasta reprezinta deja o parte din viata ei, asa cum este baletul pentru alte fetite”.
Inainte de moartea tatalui, Bindi trebuia sa-l insoteasca in turul Statelor Unite, acum este nevoita sa duca campania pe cont propriu. Fetita a declarat intr-o emisiune a lui Ellen De Generes din Los Angeles ca isi doreste sa fie ca tatal sau: “As vrea ca el sa fie mandru de mine”, dupa care a adaugat ca iubeste toate animalele, mici sau mari.
De mentionat ca Bindi are deja propriul serial TV intitulat “Bindi, The Jungle Girl” (“Bindi, fetita junglei”), care va fi difuzat in reteua Discovery Kids anul acesta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă