15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialFestival de goluri

Festival de goluri

Dacă în meciul de vineri de la Cluj a fost un festival de goluri, în cele două partide jucate sâmbătă nu s-a marcat deloc.

CFR Cluj s-a impus cu 6-1 în faţa Sportului în prologul etapei a cincea a Ligii I. Golurile au fost reuşite de Sougou, Gabi Mureşan, Renan Garcia, De Zerbi, Bastos şi Kapetanos pentru clujeni, în timp ce pentru studenţi a punctat Tîrnăcop.

Jorge Costa, antrenorul CFR-ului s-a temut pentru postul său după lovitura dată de Tîrnăcop. Echilibrul partidei s-a rupt la un minut după ce Sougou a marcat pentru 1-1, arbitrul Alexandru Deaconu eliminîndu-l pe marcatorul Sportului pentru o intervenţie dură asupra lui Ricardo Cadu.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat mulţumit de jocul ofensiv al echipei: „Am jucat slab în prima parte, iar primirea golului ne-a îngrijorat foarte mult. Golul lui Sougou şi schimbările de la pauză ne-au ajutat să ne revenim şi să învingem la un scor categoric. Important este că echipa a arătat forţă în atac şi ne ajută să ne pregătim în linişte pentru următoarele meciuri”, a spus acesta la GSP tv.

La meci a fost prezent şi fostul antrenor al clujenilor, Ioan Andone.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a trecut pe locul doi al clasamentului Ligii 1, cu 9 puncte şi golaveraj 10-5. Sportul se află pe poziţia a 16-a.

Voinţa Sibiu şi Pandurii Tg. Jiu, au încheiat fară goluri cea de-a doua partidă a etapei.

După o primă repriză anostă, în care ocaziile de gol au lipsit cu desăvîrşire, jocul a devenit mai dinamic în cea de-a doua parte, însă golurile nu au apărut în ciuda eforturilor disperate ale sibienilor de a marca.

Pe rînd, Beza, Ionuţ Matei, Dîlbea şi Iulian Popa au fost blocaţi de Mingote, portarul Pandurilor aflându-se într-o formă de zile mari. La cea mai mare ocazie a meciului mingea a fost scoasă de pe linia porţii de Vlad Chricheş, fundaşul gorjenilor.

Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, în urma rezultatului sibienii urcînd pe locul 11, în timp ce Pandurii au trecut pe locul 5.

Un nou meci fără goluri a avut loc la Ploieşti acolo unde Astra a întâlnit-o pe Universitatea Cluj. Deşi au jucat o repriză în superioritate numerică după eliminarea din prelungirile primei reprize a lui Boştină, prahovenii nu au putut înscrie golul victoriei.

Clujenii au avut cea mai mare ocazie de gol a primei reprize, şutul lui Păcurar fiind blocat in extremis de Bruno Miguel. De partea cealaltă, Udoji a semnat cea mai mare ratare a Astrei, şutul său trecînd pe lîngă poartă.

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a considerat echitabilă remiza : „ Cred că este un rezultat echitabil, chiar dacă noi am avut mai multe ocazii de a marca. Sunt mulţumit din punct de vedere al rezultatelor. Lumea să înţeleagă că am bătut Steaua, care este în grupele Ligii Europa, şi am făcut egal cu Universitatea Cluj, care a bătut Rapidul”, a declarat acesta conform MEDIAFAX.

Prahovenii au urcat pe locul 8, cu şapte puncte, în timp ce U Cluj se regăseşte acum pe poziţia a doua a clasamentului Ligii 1, cu 10 puncte după cinci etape.

Celelalte partide ale etapei a cincea :

Duminică

FC Braşov – FC Vaslui, ora 16.00

Ceahlăul Piatra Neamţ – Rapid, ora 18.00

Dinamo – Oţelul Galaţi, ora 20.00

Steaua – FCM Târgu Mureş, ora 22.00

Luni

Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti, ora 19.30

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş, ora 21.30

Cele mai citite

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă