21.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialFC Farul speră la prima victorie din sezon

FC Farul speră la prima victorie din sezon

Fotbaliştii de la malul mării vor să obţină toate cele trei puncte puse în joc, pe terenul unei formaţii incomode.

În primele două etape ale actualei ediţii a Ligii a II-a, FC Farul a obţinut două rezultate de egalitate, ultimul împotriva rivalei locale FC Viitorul Constanţa. Cele două puncte acumulate în primele două runde plasează echipa de pe litoral pe locul 13 în ierarhia competiţiei, exact acolo unde a terminat sezonul precedent.

Constănţenii vor să schimbe situaţia şi, deşi evoluează în etapa a treia în deplasare, doresc să obţină primul succes. Farul va întâlni, sâmbătă, de la ora 11.00, pe CS Otopeni, echipă pe care tehnicianul marinarilor, Marian Pană, o consideră „bunicică”. „Ne dorim să obţinem primul succes în această ediţie de campionat şi cred că avem destule şanse să ne întoarcem de la Otopeni cu cele trei puncte. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor, dar nici foarte greu. Adversara noastră de sâmbătă a pierdut foarte mulţi jucători în vară şi nu mai are aceeaşi putere ca în sezonul trecut, putem profita de acest lucru”, a declarat Marian Pană, care mai spune că pentru el meciul va fi unul cu orgolii suplimentare. „Am antrenat la Otopeni timp de cinci ani şi doresc să mă impun acolo şi sunt sigur că şi adversarii doresc să ne învingă. Eu m-am despărţit în condiţii foarte bune de conducerea de atunci care mai este şi acum, dar a doua zi nu a mai dat nimeni nici un semn de viaţă”, a explicat tehnicianul marinarilor.

Despre meciul din etapa a treia, Mihai Posteucă, fundaşul echipei de pe litoral, spune: „Dorim ca şi la această partidă să nu primim gol, aşa cum ne dorim la toate. Sper ca de această dată să şi marcăm şi să venim la Constanţa cu trei puncte. Otopeniul este o echipă matură, dar cred că avem posibilitatea să ne impunem”, a spus Posteucă.

La fel ca la precedentele două jocuri, Marian Pană a anunţat că se va baza pe aceeaşi formulă defensivă, însă spune că Farul nu se va apăra exagerat.

Viitorul întâlneşte liderul

În etapa a treia a eşalonului secund este programat derby-ul dintre primele două clasate. Dinamo II Bucureşti va juca pe terenul celor de la Viitorul Constanţa. Echipa de pe litoral speră să se impună şi să redevină lider. „Ne aşteptăm la o replică foarte bună din partea oaspeţilor, însă jucăm acasă şi trebuie să facem totul pentru cele trei puncte”, a declarat tehnicianul constănţenilor, Cătălin Anghel. Antrenorul Viitorului are motive să se teamă. Are mai mulţi jucători la echipele naţionale, în timp ce Dinamo poate conta şi pe jucători de la prima echipă, Liga I fiind întreruptă în aceste zile.

11 este ora de debut a partidelor din etapa a treia a Ligii a II-a.

Cele mai citite

Planul Roșu de Intervenție activat la un hotel din stațiunea Olimp

Planul Roșu de Intervenție a fost activat, în această dimineață, din cauza stărilor de rău prezentate de mai multe persoane aflate la Hotel Crișana,...

Directorul general al Harrods spune că fostul proprietar Al-Fayed a condus o „cultură toxică”

Directorul general al Harrods a declarat joi că fostul său șef, Mohamed Al-Fayed, acuzat de agresiune sexuală de zeci de femei, a condus o...

Fost funcționar, condamnat pentru că a băgat mână în impozitele și taxele plătite de cetățeni

Un fost angajat al Primăriei Turceni, din județul Gorj, a fost condamnat pentru a doua oară, pentru delapidare. Acesta și-a însușit banii încasați de...
Ultima oră
Pe aceeași temă