24.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFC Farul nu isi gaseste antrenor

FC Farul nu isi gaseste antrenor

» Oficialii constanteni sunt in tratative cu mai multi antrenori, cele mai mari sanse de a prelua banca tehnica a marinarilor avandu-le Florin Marin.

» Constantenii au incercat si "pista" Hagi, dar acesta este ocupat cu proiectul propriei academii de fotbal si a spus "pas".

Mai sunt trei etape de disputat din actuala editie a turului esalonului secund. FC Farul a ramas fara antrenor dupa demisia lui Marius sumudica, iar oficialii clubului de la malul marii au demarat negocierile pentru gasirea unui nou tehnician. Printre numele vehiculate sunt cele ale lui Sorin Cartu, Florin Marin sau chiar Gheorghe Hagi. Nici unul dintre cei trei nu are la ora actuala un angajament cu vreo echipa, iar formatia de pe litoral are cale libera. Cartu insa a fost contactat telefonic si a spus ca momentan nu se gandeste sa antreneze din nou, lasand insa deschisa varianta preluarii echipei din iarna. In pole-position se afla Florin Marin, antrenor care a fost la un pas de a duce pe Farul in cupele europene in sezonul 1993-1994. Atunci, Marin a avut un mandat de patru sezoane cu performante notabile. A plecat in 1996 si s-a reintors trei ani mai tarziu, insa doar pentru o jumatate de sezon.

 

Cea mai "de efect" varianta ar fi cea a lui Gheorghe Hagi. Presedintele Farului, Sevastian Iovanescu, a declarat ca i-a facut o oferta "Regelui", dar raspunsul intarzie sa apara. "I-am trimis o oferta lui Hagi pentru a prelua banca tehnica. Mai mult, a fost o invitatie la negocieri pentru ca in acea oferta nu i-am trimis nimic concret", a declarat oficialul constantean. Chiar daca Hagi nu a dat momentan un raspuns, sansele ca acesta sa preia echipa de pe litoral sunt infime. Constanteanul a refuzat recent o oferta mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar, de la o echipa din Turcia.

» Farul vrea sa colaboreze cu Academia "Gheorghe Hagi"
Dincolo de oferta de a antrena echipa de pe litoral, lui Hagi i s-a propus si o colaborare intre academia sa si cea a Farului. De la venirea lui Iovanescu in functia de presedinte al gruparii de la malul marii, grupele de copii si juiori ale clubului au primit mai multa atentie. Acesta doreste sa faca din centrul de copii si juniori a Farului o Academie care sa isi redobandeasca statutul de fauritoare de talente. In acest scop, Iovanescu spune ca o colaborare intre Farul si Academia "Gheorghe Hagi" ar fi cat se poate de benefica.

Cele mai citite

Optimizarea planului de transport lichide alimentare în cisterne: recomandări de la profesioniști

Optimizarea transportului de lichide alimentare în cisterne reprezintă o condiție de bază pentru eficiența operațională, siguranța alimentelor și minimizarea costurilor. Iată câteva recomandări de...

Colectarea selectivă a deșeurilor: Un pas esențial către un viitor mai verde cu Sanito.ro

Într-o lume în care protejarea mediului înconjurător a devenit o prioritate globală, colectarea selectivă a deșeurilor reprezintă un mod eficient și responsabil de a...

Sărbătoarea belșugului, la Toamna Horticolă bucureșteană

Ziua Recoltei în Capitală va aduce peste 150 de expozanți din toată țara Organizatorii evenimentului au transmis că, în perioada 3-6 octombrie 2024, în Campusul...
Ultima oră
Pe aceeași temă