25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul vrea in optimile Cupei

Farul vrea in optimile Cupei

» Desi au declarat ca merg la Ploiesti pentru a nu se face de rusine, constantenii nu ascund faptul ca le-ar placea sa se califice in optimi.

» Dupa trei partide fara infrangere, "marinarii" spera ca seria pozitiva sa continue in Cupa Romaniei, acolo unde intalnesc o echipa din primul esalon.

 

» "Obiectivul nostru nu este Cupa Romaniei, dar vrem sa aratam suporterilor ca putem face jocuri bune si impotriva unor echipe din primul esalon".

FC Farul a inceput schiopatand campionatul. Dupa cele doua infrangeri catastrofale cu Victoria Branesti si Concordia Chiajna, ambele cu 1-4, echipa de pe litoral a reusit o serie de trei partide in care nu a pierdut si, mai mult, a primit un singur gol, pe o greseala personala a lui Matel. Ajunsa pe locul al saptelea in clasament, gruparea constanteana incearca marea performanta in Cupa Romaniei. Astazi, cu incepere de la ora 16.00, pe Stadionul "Astra" din Ploiesti, "marinarii" infrunta echipa cu acelasi nume, formatie ce activeaza in primul esalon. Desi este si ea nou-promovata, Astra Ploiesti este vazuta drept principala favorita la calificarea in optimile competitiei, chiar si de constanteni. "Adversarul joaca in prima liga si acest lucru este edificator. Vom avea un meci dificil, dar speram sa il trecem cu brio.

Obiectivul nostru nu este Cupa Romaniei, dar vrem sa aratam suporterilor ca putem face jocuri bune si impotriva unor echipe din primul esalon. Cert este ca, daca vom reusi sa repetam prestatiile bune din partidele precedente, putem spera la o calificare in faza optimilor", a declarat antrenorul Marius sumudica. Partida Astra Ploiesti-FC Farul din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei va fi arbitrata de o brigada cu Catalin Popa la centru, asistat la cele doua tuse de Romica Bardes si Marius Marchidanu.

Iertat
Inaintea meciului cu Sportul, juniorul Cosmin Matei l-a suparat pe Marius sumudica iar acesta l-a trimis pe jucator la echipa secunda. Dupa doar cateva ore, cei doi au purtat o discutie mai lunga si s-au impacat. La meciul de duminica, Matei a fost titular si a avut o prestatie buna. Juniorul este anuntat titular si in meciul cu Astra din Cupa Romaniei semn ca cei doi au ingropat securea razboiului.

Cele mai citite

„Transilvanian Ninja” – Motivul pentru care Cornel Palade și Diana Matei s-au antrenat timp de o lună cu un sensei

Actorul Alin Panc se reîntâlnește cu prietenul și colegul său, Vărul Săndel, pentru a aduce pe marele ecran o nouă producție plină de umor...

Noaptea Companiilor: Studenții sunt invitați să exploreze sediile a 13 firme de renume

Pentru prima dată în București, "Noaptea Companiilor", eveniment organizat de CBRE România, lider în consultanță imobiliară și birouri, invită studenții să exploreze sediile unor...

Revoluția AI în alegerea domeniilor web: Cum verificarea domeniului devine mai inteligentă 

Alegerea unui nume de domeniu poate părea o sarcină simplă la prima vedere, dar în realitate este una dintre cele mai importante decizii pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă