12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialErdogan susține că Occidentul aplică standarde duble și are prejudecăți față de...

Erdogan susține că Occidentul aplică standarde duble și are prejudecăți față de Turcia

Președintele Recep Erdogan susține că statele occidentale aplică standarde duble față de diferite țări și au prrejudecăți față de Turcia, informează Mediafax.

“Din anumite motive, Occidentul foloseşte standarde duble şi sugerează că în Turcia ar exista tentative de modificare a ordinii laice. Aceste lucruri nu sunt adevărate”, a declarat Recep Erdogan într-un interviu pentru agenția rusă TASS.

“Nimeni nu ar trebui să trateze Turcia cu prejudecăţi. Procese de genul celor din Turcia există şi în societăţile din Europa”, susţine Erdogan.

Regimul Erdogan este acuzat de mult timp că ar avea tendinţe islamiste care sunt în contradicţie cu principiile seculare ale Constituţiei Turciei. Puterea de la Ankara s-a expus unor noi critici din cauza acţiunilor de reprimare efectuate după tentativa de lovitură de stat militară din 15 iulie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă