29.8 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSpecialElizabeth Taylor va purta la cea de-a noua nuntă un turban cu...

Elizabeth Taylor va purta la cea de-a noua nuntă un turban cu diamante

Actriţa Elizabeth Taylor va purta la nunta ei un turban cu diamante, în valoare de 3 milioane de dolari, potrivit realitatea.net.

Legenda Hollywood-ului vrea să arate încântător în momentul în care va deveni soţia partenerului său, Jason Winters, un director de casting din Los Angeles care, la 49 de ani, este cu 29 de ani mai tânăr decât actriţa.

Turbanul miresei are un diamant central de 30 de carate şi două diamante galbene de 40 de carate şi a fost creat de Keith Holman, care a lucrat la multe dintre costumele lui Michael Jackson.

Holman va crea şi rochia de mireasă a lui Elizabeth, ce va fi la fel de extravagantă ca turbanul. La nunta ce va avea loc anul acesta vor fi prezenţi 200 de invitaţi, însă locul de desfăşurare este secret.

Elizabeth Taylor a mai fost căsătorită de opt ori, cu şapte bărbaţi diferiţi – Conrad Hilton, Michael Wilding, Michael Todd, Eddie Fisher, Richard Burton, cu care a fost căsătorită de două ori, John Warner şi Larry Fortensky.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 859: Moscova susține că a distrus 36 de drone în vestul țării

Rusia a afirmat luni dimineaţa că a distrus în timpul nopţii 36 de drone ucrainene lansate asupra regiunilor din vest, la frontiera cu Ucraina. Sistemele...

Încep probele scrise din cadrul Bacalaureatului

Probele scrise din prima sesiune (iunie - iulie) a examenului naţional de bacalaureat 2024 se vor desfăşura, în perioada 1 - 5 iulie, conform...

Zone din 5 sectoare ale Capitalei, din nou fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei termice, în mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă