20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialEcrane mai mari pentru telefoane mobile

Ecrane mai mari pentru telefoane mobile

Unii consumatori merg cu aceasta preferinta mai departe si decid sa renunte la un mobil ce inglobeaza ultimele tehnologii in favoarea unuia cu un display impresionant. Acest lucru este valabil atat in cazul celor care vor doar sa se joace si sa-si stocheze imagini pe telefonul lor, cat mai ales in cazul celor pentru care viata a devenit de neinteles fara un mobil cu receptie digitala TV.
Este, asadar, un alt segment unde se da o batalie crancena, iar Fujitsu a venit cu o propunere-bomba: ecran de tipul widescreen de 3,1 inches – cel mai mare ecran folosit pana acum pentru dispozitive mobile cu receptie digitala TV, pentru noul model F904i.
Solutia este simpla, dar aratoasa: cand clapeta telefonului se deschide, ecranul este vertical, dar capacitatile sale permit rasucirea lui pe orizontala spre dreapta sau spre stanga pentru a permite vizionarea show-urilor TV pe widescreen fara a se mai vedea marginile de sus si de jos care apar la vizionarea imaginilor widescreen pe un TV conventional. De asemenea, noile caracteristici permit utilizarea cu mai mare usurinta a paginilor web. In mod evident, telefonul ofera si un browser pentru PC si Internet mobil.
Daca utilizatorul primeste un e-mail in timp ce vizioneaza un show TV, telefonul afiseaza o alerta. Utilizatorii pot continua urmarirea programului TV in timp ce citesc mail-ul sau trimit un reply – toate acestea multumita ecranului widescreen.
Celelalte functii incluse: navigare GPS (Global Positioning System), un player de muzica, program de vizionare a documentelor, camera foto de 3 megapixeli cu procesor de imagine Milbeaut de la Fujitsu si o camera suplimentara pentru videoapeluri. Modelul F904i cantareste 138 de grame, iar producatorul a anuntat ca bateria va asigura 190 de minute de convorbire si pana la 550 de ore in standby.

Cele mai citite

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă