13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialDuel ardelenesc in Turcia

Duel ardelenesc in Turcia

» Gloria Bistrita si Gaz Metan Medias vor disputa, astazi, un meci amical in Antalya, locul unde cele doua echipe se afla in cantonament

Cum jumatate din formatiile romanesti se afla in cantonament in aceeasi statiune, Antalya, era imposibil ca macar o partida amicala intre doua reprezentante ale Ligii I sa nu aiba loc. Daca despre un duel Steaua-Dinamo sau Steaua-CFR Cluj nu poate fi vorba, va avea loc o intalnire dintre doua formatii aflate in a doua jumatate a clasamentului. Astfel, Gloria Bistrita si Gaz Metan Medias isi vor testa, astazi, puterile pe unul din numeroasele terenuri de antrenament din Antalya. Acest derby a devenit, insa, unul de traditie in perioada competitionala, pentru ca si iarna trecuta cele doua formatii ardelene s-au intalnit tot in Antalya, chiar daca atunci Mediasul doar visa la un loc in prima liga. Meciul de astazi va incepe la ora 15:30, iar pentru echipa pregatita de Ioan Ovidiu Sabau acesta va fi abia primul test din al doilea stagiu de pregatire.

 

"Vampirii albastrii" au sosit in Turcia luni, in vreme ce mediesenii se afla in tara semilunei inca de pe 27 ianuarie. Elevii lui Cristian Pustai vor mai sta pana in 13 februarie, iar tehnicianul Gazului spera sa mai gaseasca inca cel putin patru adversari pentru Boaru si compania. Pe langa stabilirea unei formule care sa scoata Gazul din zona periculoasa a clasamentului, Pustai are nevoie sa-si vada la lucru in mai multe randuri jucatorii, pentru a observa cum se descurca acestia fara Alexandru Curtean, transferat la FC Timisoara. Daca Mediasul a venit in Turcia cu gandul de a disputa minim opt meciuri amicale, bistritenii s-au gandit ca le este de ajuns doar patru. Astfel, pe langa partida de astazi, alb-albastrii vor mai juca impotriva polonezilor de la Lech Poznan, pe 10 februarie, insa ceilalti doi adversari nu au fost, inca, stabiliti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă