17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialDouă autoturisme s-au răsturnat în judeţul Argeş din cauza vitezei şi a...

Două autoturisme s-au răsturnat în judeţul Argeş din cauza vitezei şi a zăpezii de pe carosabil

Un autoturism s-au răsturnat, luni, pe DN 7 C, în localitatea Bradu, judeţul Argeş, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, în condiţiile în care carosabilul era acoperit cu zăpadă şi pe alocuri cu gheaţă, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, primul accident a avut loc în localitatea Bradu, de lângă Piteşti, unde şoferul unui autoturism Nissan a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat într-un şanţ adânc de doi metri, lovind un cap de pod.

„În maşină erau şoferul, soţia lui şi un alt pasager. A rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru tratament şi investigaţii medicale, dar este în afară oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Tot luni, pe DN 7 C, Piteşti – Curtea de Argeş, în localitatea Vâlcele, un taxi în care se afla doar şoferul s-a răsturnat, pe partea stângă a drumului, în afara carosabilului. Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă.

În urma incidentului, şoferul a scăpat nevătămat.

Din verificările cu aparatul alcooltest a reieşit că şoferii nu au consumat băuturi alcoolice, aceştia declarând că au pierdut controlul volanului din zăpezii şi a gheţii de pe şosea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă