14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialDieta la cutie. Cât poţi să slăbeşti într-o săptămână

Dieta la cutie. Cât poţi să slăbeşti într-o săptămână

De obicei, este greu să începi o dietă, dar şi mai greu este să te ţii de ea până la final. Fie ai un program încărcat care nu îţi permite să găteşti sau să mănânci la ore fixe, fie nu poţi să urmezi cu stricteţe regulile de gătit sănătos şi gramajele mici pentru porţiile de mâncare.

O soluţie pentru toate aceste probleme este să apelezi la o companie care livrează diete acasă sau la birou. Acestea sunt foarte populare în străinătate şi recent au apărut şi în România.

Diet to go, o companie care livrează mâncare de dietă în Bucureşti şi câteva oraşe din ţară, oferă mai multe diete bazate pe principiile unor cure de slăbire renumite (Montignac, Scarsdale). Una dintre ele este dieta de o săptămână „Uşor de Ţinut”.

„Am pregãtit dieta Uşor de Ţinut în baza principiilor dietei Scarsdale, faimoasã pentru rezultatele imediate – creatorii dietei promit slãbirea a cel putin 3 kg în prima sãptãmânã şi încã a 1-2 kg dacã se ţine şi cea de-a doua sãptãmânã a dietei. Este o dietã uşor de ţinut, mai ales datoritã diversitãţii meniului şi se poate ţine o sãptãmânã, dacã vã pregãtiţi pentru un eveniment important şi doriţi sã slãbiţi rapid, sau douã sãptãmâni, dacã vreţi ca rezultatele sã fie semnificative”, explică Elena Pâslaru, reprezentant Diet to go.

Dieta „Uşor de Ţinut” se bazeazã pe limitarea alimentelor consumate la anumite fructe, legume şi surse de proteine fãrã grãsimi. Vã încurajãm sã beţi cât mai multã apã pentru a elimina toxinele în timpul curei şi sã adoptaţi un stil de viaţã sãnãtos dupã încetarea curei pentru a nu favoriza îngrãşarea. De asemenea, în aceastã dietã sunt permise (dar nu neapãrat recomandate) sucurile dietetice (fãrã zahãr) pentru a potoli pofta de mâncare şi puteţi completa micul dejun cu un ceai sau o cafea îndulcitã artificial.

Prima masă a zilei constă într-un grepfrut, la prânz mănânci de obicei o salată, iar la cina te delectezi cu peşte sau piept de pui în combinaţie cu legume gustoase.

Mâncarea este proaspătă şi este livratã de 2 ori pe zi la adresa pe care o indicaţi în formularul de comandă: între 12-14 pentru prânz şi între 16-18 pentru cinã şi micul dejun pentru dimineaţa urmãtoare.

„Noi le recomandãm clienţilor sã ia cina pânã în ora 18,00, pentru a amplifica efectul curei”, precizează reprezentantul Diet to go.

Înainte de a comanda dieta completă, aceasta se poate testa. Masa-tester costă 25 lei şi constă în somon la grătar cu garnitură brocoli sote. Preţul dietei „Uşor de Ţinut” este de 385 de lei pentru şapte zile, respectiv câte 55 de lei pe zi.

„Fiecare individ este diferit şi reacţioneazã diferit la o dietã de slãbit, de aceea le recomandãm clienţilor noştri sã apeleze la serviciile unui medic nutriţionist, care în funcţie de metabolism, stilul de viaţã, dorinţele de slãbire şi alte considerente legate de sãnãtatea fiecăruia să le recomande una dintre dietele noastre”, spune reprezentantul Diet to go.

Meniu Dieta „Uşor de tinut” – 7 zile

Ziua 1:

Prânz: Pulpe de pui marinate în suc de lime şi busuioc la grãtar, cu salatã de roşii

Cinã: Pãstrãv fript în folie cu legume la grãtar şi sos vinegrete

Ziua 2:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Salatã de fructe cu scorţişoarã

Cinã: Piept de pui cu garniturã de ciuperci la grãtar şi salatã verde

Ziua 3:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Salatã veselã de ton

Cinã: Pulpã de curcan la cuptor, însoţitã de fasole verde cu usturoi

Ziua 4:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Ouã umplute cu cremã de brânzã şi ierburi mediteraneene

Cinã: Piept de pui pe pat de spanac şi roşii cherry

Ziua 5:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Salatã cu baby spinach, perluţe de brânzã şi crutoane

Cinã: File de cod cu piper roşu şi pâine integralã

Ziua 6:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Salatã Vitamina C

Cinã: Pulpe de pui pe jar cu salatã verde

Aripioare pui

Ziua 7:

Mic dejun: Grepfrut-ul de dimineaţã

Prânz: Aripioare de pui la grãtar cu salatã de roşii cherry şi rucola

Cinã: Somon cu roşii cherry la grãtar şi brócoli

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă