19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialDepardieu se scuză pentru "incidentul" jenant din avion: Sunt ca un elefant

Depardieu se scuză pentru „incidentul” jenant din avion: Sunt ca un elefant

Când eşti dat afară dintr-un avion pentru că ţi-ai făcut nevoile pe culoar, în faţa celorlalţi pasageri, trebuie să dai nişte explicaţii. Astfel, că actorul francez Gerard Depardieu a ales calea, bătătorită de multe alte celebrităţi, oferirii unor explicaţii într-un interviu televizat, potrivit Daily Mail.

Cel mai cunoscut actor francez a spus că era disperat să răspundă „chemării naturii” chiar în momentul în care avionul, care urma să îl ducă la Dublin pentru filmările la o nouă serie din Asterix şi Obelix, rula pe pistă la Paris.

În acel moment, una dintre stewardese i-a blocat accesul la toaletă şi i-a cerut să se întoarcă la locul său, a mai povestit actorul de 62 de ani. Depardieu a încercat să o convingă, dar în momentul în care aceasta continua să fie de neînduplecat, a împumutat o sticlă goală de la un prieten şi s-a „eliberat”.

Continuând să se scuze, el i-a spus reporterului CNN: „A fost atât de frumos. Nu sunt un monstru. Sunt doar un om care vrea să facă pipi”.

Din păcate, lucrurile nu au stat numai aşa. Sticla, împrumutată de la prietenul său, s-a umplut din cauză că, după cum a explicat actorul este „un elefant…am mult pipi”.

Depardieu a povestit că s-a oferit să ajute, iar avionul a avut o întârziere de două ore în timp ce membrii echipajului s-au chinuit să cureţe mizeria. Actorului i-a fost interzis să se mai urce la bord în momentul în care a fost din nou gata de plecare şi a fost nevoit să ia un alt avion spre Dublin.

Întrebat dacă a fost beat sau dacă „a fost vorba de ceva vin”, actorul care este coproprietarul unei podgorii, Depardieu a răspuns negativ. Actorul şi prietenul său Edouard Baer, care călătorea cu el, a spus după incident că lui Gerard Depardieu îi pare foarte rău pentru cele întâmplate, dar că „a vrut să se ducă la toaletă şi a fost împiedicat din cauză că avionul tocmai se pregătea de decolare, astfel încât a fost forţat să facă în avion, în faţa tuturor. Nu era beat atunci când s-a întâmplat”.

Actorul a fost votat, în Franţa, ca fiind a treia cea mai enervantă personalitate, după Carla Bruni-Sarkozy şi actorul Alain Delon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă