23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialDe Kuyper Cup prezintă cei mai buni barmani din România

De Kuyper Cup prezintă cei mai buni barmani din România

Astăzi, De Kuyper Cup 2011 şi-a desemnat câştigătorii. Cei mai buni barmani din România sunt Adrian Nistor şi Valentin Luca, primul la secţiunea mixologie, iar cel de-al doilea la bartending flair.

Competiţia a fost strânsă, finaliştii şi-au demonstrat originalitatea şi îndemânarea în ceea ce priveşte prepararea unei băuturi mixate sau cunoştinţele lor în tehnici de working şi exhibition flair.

Invitaţi speciali la De Kuyper Cup România 2011, Arno van Eijmeren şi Nicolas Saint-Jean au susţinut workshop-uri speciale barmanilor înscrişi în competiţie, unul pe mixologie şi unul pe flair, în care au prezentat tehnici şi reţete speciale, cât şi noile trend-uri din domeniu. Cele două seri ale De Kuyper Cup au fost încheiate de show-uri marca Nicholas Saint-Jean care au electrizat mulţimea prezentă la Freddo Lounge, Centrul Vechi.

„De Kuyper Cup a fost unul dintre cele mai importante evenimente din industria ospitalităţii din acest an în România. Vom continua tradiţia evenimentelor dedicate barmanilor şi vom sprijni dezvoltarea profesională a acestora” a declarat Bogdan Aninoiu, brand manager De Kuyper.

La proba de mix, concurenţii din finală şi-au prezentat cocktailurile creaţie proprie, cu timp de preparare 8 minute. Reţeta câştigătoare – Parfait – aparţinând lui Adrian Nistor de la Tribute (Bucureşti) are la bază ghimbir proaspăt, absinth, De Kuyper Parfait Amour şi fruct de physalis. La secţiunea de flair, câştigătorul locului I – Valentin Luca – a fost decis în urma unei confruntări directe (head to head) cu colegul său de la Exquisite Bar Solutions – Ionuţ Ivanov. Seara a fost încheiată cu un afterparty la Flair Angel.

Cu peste 300 de ani experienţă, De Kuyper Royal Distillers este încă o afacere de familie, dar şi una dintre cele mai de renume companii la nivel mondial. De Kuyper este unul dintre cei mai mari producători de băuturi alcoolice la nivel internaţional şi oferă o gamă de 36 de lichioruri de bar apreciată la nivel mondial. Astfel, în fiecare an sunt produse peste 50 de milioane de sticle, iar experţii companiei sunt peste tot în lume pentru a le oferi celor din industria ospitalităţii noi idei creative pentru gama proprie de cocktail-uri.

Royal Distillers nu se referă doar la numirea oficială dată de Maiestatea sa, regina Beatrix, dar şi la calitatea produselor De Kuyper. Produsele companiei De Kuyper se diferenţiază prin calitatea lor, numeroasele premii câştigate la nivel internaţional, dar şi prin aprecierea consumatorilor din întreaga lume.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă