17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialDaca va distrati prea mult pe seama alto-ra, s-ar putea sa aveti...

Daca va distrati prea mult pe seama alto-ra, s-ar putea sa aveti probleme din partea unei persoane influente. De asemenea, aveti tendinta de a cheltui prea mult pentru propriile placeri.

Sunt posibile fluctuatii financiare; si dati, si luati bani. Un prieten va aduce multe discutii neplacute in relatia sentimentala pe care o aveti. Primiti vesti de departe.
Aveti putere de munca, dar simtiti nevoia sa faceti o pauza si sa visati la proiectele dvs. de viitor. In societate sau in familie veti avea parte de o discutie mai aprinsa.
Sunteti barfit si lucrul acesta nu va convine. Nu este exclus sa intrati in conflict cu un pieton sau cu o persoana necunoscuta la coada de la magazin.
Aveti o neintelegere cu un prieten din cauza unui imprumut. Sunteti cam neatent in manuirea banilor. Apelati la un vechi prieten pentru o destainuire de suflet.
Mizati prea mult pe farmecul dvs. si uitati ca succesul inseamna si munca. Uneori aveti noroc, alteori trebuie sa apelati la intelepciune.
Pregatiti serios un drum mai lung sau un examen. Luati in calcul si evenimentele neprevazute sau dusmanii nedeclarati. Cei lingusitori pot lovi pe la spate.
Trebuie sa faceti un imprumut sau un cadou cuiva drag. Analizati toate posibilitatile pentru a face alegerea corecta. Va place sa fiti stapan pe situatie.
Lasati o mare parte din sarcini in seama partenerului si apoi ii reprosati ca nu va convine cum sunt rezolvate. In casa puteti avea probleme cu o instalatie.
Sunteti lipsit de energie, dar ambitios si hotarat sa duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Nu este bine sa va suprasolicitati intelectual sau sa plecati la drum lung.

Cele mai citite

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

Ineficiența energetică: Povestea care ne costă scump

România, odinioară un jucător energetic major în Europa de Est, se confruntă acum cu o realitate sumbră: prețurile au explodat, iar țara e în...

PSD vrea reducerea taxării cu 5 procente pe salariile mici și medii. Câți bani ar rămâne în buzunarele românilor

Ministrul Adrian Câciu a declarat că măsura ar duce la creșterea puterii de cumpărare a românilor și la competitivitatea companiilor Ministrul investițiilor și proiectelor europene,...
Ultima oră
Pe aceeași temă