13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialDaca va distrati prea mult pe seama alto-ra, s-ar putea sa aveti...

Daca va distrati prea mult pe seama alto-ra, s-ar putea sa aveti probleme din partea unei persoane influente. De asemenea, aveti tendinta de a cheltui prea mult pentru propriile placeri.

Sunt posibile fluctuatii financiare; si dati, si luati bani. Un prieten va aduce multe discutii neplacute in relatia sentimentala pe care o aveti. Primiti vesti de departe.
Aveti putere de munca, dar simtiti nevoia sa faceti o pauza si sa visati la proiectele dvs. de viitor. In societate sau in familie veti avea parte de o discutie mai aprinsa.
Sunteti barfit si lucrul acesta nu va convine. Nu este exclus sa intrati in conflict cu un pieton sau cu o persoana necunoscuta la coada de la magazin.
Aveti o neintelegere cu un prieten din cauza unui imprumut. Sunteti cam neatent in manuirea banilor. Apelati la un vechi prieten pentru o destainuire de suflet.
Mizati prea mult pe farmecul dvs. si uitati ca succesul inseamna si munca. Uneori aveti noroc, alteori trebuie sa apelati la intelepciune.
Pregatiti serios un drum mai lung sau un examen. Luati in calcul si evenimentele neprevazute sau dusmanii nedeclarati. Cei lingusitori pot lovi pe la spate.
Trebuie sa faceti un imprumut sau un cadou cuiva drag. Analizati toate posibilitatile pentru a face alegerea corecta. Va place sa fiti stapan pe situatie.
Lasati o mare parte din sarcini in seama partenerului si apoi ii reprosati ca nu va convine cum sunt rezolvate. In casa puteti avea probleme cu o instalatie.
Sunteti lipsit de energie, dar ambitios si hotarat sa duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Nu este bine sa va suprasolicitati intelectual sau sa plecati la drum lung.

Cele mai citite

Ciolacu, despre obiectivele vizitei sale în SUA

Premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statele Unite, începând de duminică până miercuri, despre...

Actorul din “Singur acasă” a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame

La vârsta de 43 de ani, Macaulay Culkin, celebrul actor care a devenit cunoscut pentru rolul său în "Singur acasă", a primit în cele...

Turnul înclinat din Bologna s-ar putea prăbuși. Autoritățile, în alertă

Turnul medieval Garisenda este unul dintre cele mai emblematice repere ale orașului italian Bologna - și se înclină la fel de mult ca și...
Ultima oră
Pe aceeași temă