17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCu toate ca puteti miza pe noroc in problemele financiare, fiti ceva...

Cu toate ca puteti miza pe noroc in problemele financiare, fiti ceva mai calculat cu banii! Cu toate ca nu aveti prea multa energie, aveti noroc in societate.

Veti avea unele neintelegeri cu partenerul, dar dragostea va invinge. Drept recompensa va asteapta un succes intelectual sau vi se propune o calatorie care va va surprinde, dar in mod placut.
Ar fi mai bine sa nu plecati la drum lung si sa nu stabiliti data unor examene in acest week-end, daca depinde de dvs. Va intalniti cu prieteni apropiati, conversati sau va agitati mai mult ca de obicei.
Va implicati mult in problemele sentimentale sau in afaceri extraserviciu si aveti parte si de bune, si de rele. Ar fi bine sa supravegheati cu atentie atitudinea unor prieteni.
Va ocupati mult de casa si familie, domeniu in care veti avea o surpriza placuta la care nu va asteptati. Primiti o veste ciudata de la partener. Veti primi ceva bani.
Nu mizati pe imprumuturi si nu va bazati pe sprijinul rudelor. In societate puteti avea parte de o surpriza placuta, iar partenerul va aduce o bucurie si va sprijina in actiunile dvs.
Veti avea parte de fluctuatii financiare. Cineva din casa va primi bani, dar cheltuielile par a fi mai mari decat incasarile. Veti sti sa economisiti. Cu sanatatea stati bine.
Sunteti incapatanat si meticulos, dar veti reusi sa atrageti simpatia unor prieteni. Ganditi mult si incer-cati sa va impuneti in fata partenerului, lucru care poate duce la neintelegeri cu acesta.
Este un week-end mai agitat, cu drumuri scurte, cu multe probleme marunte de rezolvat, cu vesti bune si rele. O veste buna de la persoana iubita va da noi sperante. Nu prea aveti energie.
Prietenii va stimuleaza si va determina sa va puneti in valoare calitatile. Unul din ei va poate aduce o veste buna de departe. Consumati energie pentru a va face remarcat in societate sau faceti o calatorie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă