33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialCu Moment Express Fix, lipeşti orice în 10 secunde!

Cu Moment Express Fix, lipeşti orice în 10 secunde!

Uită de cuie, şuruburi, sau dibluri pentru fixarea diverselor aplicaţii şi dezavantajele generate de acestea: suprafeţe distruse, găuri şi praf. Soluţia profesională pentru lipirea oricăror suprafeţe este acum adezivul universal de montaj cu lipire instantanee Moment Express Fix, de la Henkel. Nu trebuie decât să aplici adezivul pe una dintre suprafeţele de lipit şi să aştepţi 10 secunde.

Moment Express Fix – Recomandat de vecinul tau!

Poate fi folosit pentru orice aplicaţie la interior şi exterior, pentru suprafeţe absorbante şi neabsorbante. Nu necesită fixare mecanică, după uscare poate fi vopsit, este rezistent la apă şi la temperaturi extreme. Express Fix este ideal şi pentru aplicaţii verticale: lambriuri, baghete, bucăţi izolate de faianţă, plintă de parchet, piese de mobilier în baie sau bucătărie. În plus, Moment Express Fix asigură o lipitură foarte puternică: 60 kg/m2.

Pentru lipirea a două suprafeţe este indicat să foloseşti un adeziv de montaj şi nu un etansant pe baza de silicon sau acril, deoarece etanşantul oferă o aderenţă mai slaba, acesta avand rolul de a etansa si nu de a lipi. Siliconul etanşează iar adezivul lipeşte corespunzător şi asigură rezistenţa lipirii pe o perioadă îndelungată de timp.

Adezivul Moment Express Fix se aplică cu ajutorul unui pistol standard de silicon.

Participă la promoţia Moment Express Fix în perioada 21 mai -15 iulie şi ai 2000 de premii garantate plus marele premiu de 10 000 euro prin tragere la sorti.

• Primii 1000 de participanţi care trimit sms la 1877 cu textul “Moment Express Fix” împreună cu numărul de bon fiscal /factură fiscală şi cu numele complet vor câştiga garantat o minge de fotbal.

• Primii 1000 de participanţi care intră pe www.lipeşteorice.ro şi postează o poză cu aplicarea produsului, completând formularul de promoţie, vor câştiga garantat o trusă de scule.
Pentru mai multe detalii despre produs şi promoţie intră pe www.lipesteorice.ro.

 

 

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă