17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCSV Tomis - succes de moral în Bucureşti

CSV Tomis – succes de moral în Bucureşti

Succesul obţinut de CSV Tomis în Liga Campionilor, în faţa campioanei Italiei, le-a dat constănţencelor moral.

Trupa de pe litoral a reuşit să profite de acest capitol şi să se impună într-o altă partidă dificilă, de această dată în întrecerea internă. Fetele antrenate de Darko Zakoc au trecut fără emoţii de CSM Bucureşti, echipă cu pretenţii în actuala stagiune. Scorul, 3-1, le permite constănţencelor să se menţină pe podiumul competiţiei, în spatele liderului Ştiinţa Bacău şi Unic Piatra Neamţ.

Meciul de la Bucureşti, disputat sâmbătă, a început cu oaspetele la cârmă. Echipa de pe litoral a reuşit să îşi adjudece primele două seturi cu scorul de 25-18 şi 25-20.

Gazdele au reuşit să revină în meci câştigând parţialul trei cu scorul de 25-21. Formaţia constănţeană a reuşit să treacă uşor peste dezamăgirea pierderii actului trei şi a închis partida după ce a câştigat şi setul patru de o manieră categorică, scor  25-12.

Pentru sirene urmează un nou meci în campionat, în compania moldovencelor de la Penicilina Iaşi. Jocul este extrem de important deoarece vine chiar înaintea unui nou joc în Liga Campionilor.

În această săptămână, gruparea de la malul mării merge în Italia, pentru jocul retur cu Volley Bergamo.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă