22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialCSV 2004 Tomis joacă astăzi în Europa

CSV 2004 Tomis joacă astăzi în Europa

Pauza competiţională s-a încheiat şi pentru echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanţa. Gruparea de pe litoral trebuia să joace în campionat weekend-ul trecut, dar şi-a amânat jocul cu Dinamo pentru a pregăti mai bine jocul de azi. Partida din această seară, de la ora 19.00, este programată în etapa Challenge Round a Cupei CEV, ultima înaintea semifinalelor, iar adversara echipei de pe litoral este formaţia rusă Omichka Omsk.

Şansele echipei de pe litoral de a se califica mai departe în competiţie sunt destul de mici. Darko Zakoc, tehnicianul sirenelor, se mai bazează pe doar 10 jucătoare, lotul fiind subţiat de plecările unor jucătoare de bază, precum Genesis Machado, Jeoselyna Rodriguez şi Ganzer. De remarcat şi faptul că dintre cele zece jucătoare, două sunt încă junioare.

În condiţiile date, CSV Tomis are slabe şanse de a trece de formaţia rusă şi astfel a egala performanţa din anul trecut când echipa de pe litoral a jucat în semifinalele întrecerii. Tomis se va concentra totuşi pe întrecerea internă unde are de apărat titlul cucerit în ultimele două sezoane.    

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă