19.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialConstanta, dubla victorie in fata Clujului

Constanta, dubla victorie in fata Clujului

» Echipele de volei ale orasului de la malul marii au intalnit sambata formatiile din Cluj, in penultima etapa a turului Diviziei A1.

» Fetele s-au impus fara emotii, in timp ce baietii au avut mai mult de lucru pentru a obtine punctele puse in joc.

Anul competitional 2009/ 2010 se apropie cu pasi repezi de final. Sambata a fost programata penultima etapa a turului Diviziei A1 la volei, iar la finalul acestei saptamani se va incheia prima parte a sezonului regulat. Echipele reprezentante ale Constantei in aceasta competitie au evoluat pentru ultima oara in acest an in fata propriilor suporteri, ambele intalnind formatiile din Cluj. Au fost doua victorii care au permis echipelor de pe litoral sa isi pastreze primele pozitii in clasament.
Fetele de la CSV 2004 Tomis au intalnit pe Universitatea Cluj intr-un meci ce avea dinainte un castigator. Ardelencele nu au avut nici o pretentie de la acest meci, iar acest lucru s-a vazut in scorul final. A fost 3-0 pentru tomitane (25-10, 25-16, 25-18), iar la final constantencele si-au aratat dezamagirea.

"Noi ne dorim adversari cat mai puternici in competitia interna pentru a ne pregati pentru cupele europene. Din pacate, cu exceptia a trei sau patru echipe, restul formatiilor nu le putem numi nici macar parteneri de antrenament, asa cum s-a intamplat si cu Universitatea", a declarat capitanul echipei constantene, Claudia Gavrilescu, cea mai buna voleibalista a Constantei in 2009. Baietii au avut mai mult de munca pentru a se impune in fata celor din Cluj. Began si compania au castigat primele doua seturi, 25-20 si 25-22, dar l-au pierdut pe al treilea, 18-25. Actul patru a fost foarte echilibrat, dar s-a incheiat cu victoria gazdelor, 25-23, care s-au impus astfel in meci.

» Ambele echipe conduc ierarhiile
Fanii voleiului constantean pot fi multumiti. CSV 2004 Tomis si CVM Tomis sunt pe primele locuri in ierarhia Diviziei A1 si sunt toate sansele ca acest lucru sa nu se schimbe nici dupa etapa viitoare. Fetele au pierdut o singura partida in acest campionat, la fel ca baietii. De asemenea, cele doua formatii se afla in lupta pentru prima pozitie cu echipa Dinamo. Egalitatea de puncte persista si dupa penultima runda, echipele de pe litoral fiind insa avantajate de punctaveraj.

Cele mai citite

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...

SUA dezaprobă decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU. Decizia are legătură cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă