21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialConcursul Naţional Eurocosaşul Ruris 2011 se desfăşoară anul acesta în cadrul Târgului...

Concursul Naţional Eurocosaşul Ruris 2011 se desfăşoară anul acesta în cadrul Târgului de Fete de pe Muntele Găina

Ajuns la cea de-a treia ediţie, Concursul Naţional Eurocosaşul Ruris va avea loc în acest an pe 23 iulie, în cadrul Târgului de Fete de pe Muntele Găina, în comuna Avram Iancu, Jud. Alba.

 

Ruris, unicul producător român de motoutilaje agricole susţine un proces constant de informare a oamenilor despre utilitatea lucrului mecanizat. Cositul mecanizat reprezintă o activitate mai ieftină şi la-ndemâna oricui în detrimentul cositului manual; de aici şi ideea concursului.

15 concurenţi se adună din toate colţurile ţării pentru a-şi demonstra forţa şi rapiditatea în cositul ierbii. Mulţi dintre aceştia vin să-şi păstreze locurile fruntaşe în clasament, alţii vin pentru prima dată cu speranţa câştigării marelui premiu. Fiecare concurent este susţinut de reprezentantul magazinului sau de distribuitorul Ruris din judeţul său.

Pentru a se putea înscrie în concurs toţi cei 15 de concurenţi trebuie să fie proprietarii unei motocoase de umăr Ruris sau al oricărui produs Ruris.

Principala probă constă în cosirea într-un timp cât mai scurt, cu ajutorul motocoaselor de umăr Ruris a unei suprafeţe determinate. Fiecare concurent în parte este cronometrat, iar fiecare greşala este evidenţiată.

La final, concurentul cu cel mai bun timp şi suprafaţă perfect cosită va fi declarat Eurocosaşul anului, urmând să fie răsplăit cu premii atât în bani cât şi în produse Ruris. Regulamentul este foarte strict iar concurenţii sunt atent instruiţi înainte de concurs.

Premiile puse în joc sunt consistente:locul I constă într-o motocositoare cu masa Ruris KR 201 pentru distribuitor şi suma de 3.000 de lei pentru concurent, locul al II-lea – o motocoasă de umăr Ruris 435 pentru distribuitor şi suma de 2.000 de lei pentru participant, iar pentru locul al III-lea – o motocoasă de umăr Ruris 425 pentru distribuitor şi 1.000 de lei pentru participant.

Vor fi înmânate de asemenea cupe şi medalii atât concurenţilor cât şi distribuitorilor. Conform tradiţiei, anul viitor, cea de-a patra ediţie a Concursului Naţional Eurocosaşul Ruris se va desfăşura în judeţul câştigătorului din acest an. Prin urmare, la sfârsitul evenimentului vom putea şti unde se va desfăşura ediţia din 2012.

La evenimentul organizat de către Ruris sunt aşteptaţi participanţi din toate colţurile ţării, alături de oficialităţi locale şi din administraţia centrală, reprezentanţi ai companiei organizatoare şi membri ai mass media. Intrarea este liberă, iar concursul debutează la ora 12:00.

Despre RURIS

Înfiintata in 1993, cu capital privat românesc RURIS este producător de motoutilaje ce acoperă o gamă întreagă de lucrări necesare în microagricultură. Mottoul nostru „RURIS PUTERE DE MUNCĂ” ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicată şi uşor de manevrat. Deşi avem parteneri care ne reprezintă într-un număr important de judeţe, obiectivul nostru este să extindem gradul de acoperire al produselor RURIS, la nivel naţional. Cu fiecare an, mărim nomenclatorul de produse astfel încât să acoperim întrega gamă de utilaje necesare în orice gospodărie. Experienţa în domeniu de peste 18 ani, cât şi reţeaua de unităţi service autorizate, garantează clienţilor noştri calitatea produselor şi serviciilor oferite de către RURIS.

Cu utilajele RURIS se pot executa:
• Prelucrări de teren în calitate bună;
• Extirparea buruienilor;
• Activităţi forestiere;
• Cositul ierburilor şi a buruienilor;
• Inlăturarea zăpezii;
• Transport;
• Ierbicidare

De-a lungul anilor, RURIS şi-a câştigat pe piaţa românească reputaţia de producător ce oferă utilaje de calitate şi servicii pentru o largă paletă de clienţi: persoane juridice şi persoane fizice.
RURIS înseamnă că vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţă.

 

Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Răspunsul Hezbollah după moartea liderului său Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac...
Ultima oră
Pe aceeași temă