25.9 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăSpecialConcurs de sporturi nautice pe Lacul Snagov

Concurs de sporturi nautice pe Lacul Snagov

In acest weekend, pe Lacul Snagov, la Vila 23, a avut loc un concurs demonstrativ de wakeboarding si skijet, organizat de Set Events, la care au participat cateva zeci de tineri, dornici de a-si testa nivelul adrenalinei si al pasiunii pentru sporturile extreme. A fost atat un concurs sportiv, cat si o demonstratie de sporturi nautice: ski nautic, monoski, wakeboarding si skijet.
In cele doua zile ale evenimentului, vizitatorii au asistat la adevarate acrobatii nautice, sustinute de participanti, indemanarea acestora fiind principalul punct de atractie. Evenimentul a avut ca punct central competitia sportiva, urmata de demonstratii in afara concursului. Probele au fost specifice sporturilor nautice si au creat conexiuni intre cele patru tipuri distincte de practicare. Wakeboarding-ul si skijet-ul se pot alinia sporturilor extreme, in care tinerii investesc pasiune si timp, sporturi ce necesita adrenalina la maxim. De ce un astfel de eveniment la noi? „Romania este o tara in care se practica sporturi extreme in fiecare zi, asa ca mai bine ar fi sa le facem cu cap. Departe de a fi o pierdere de timp, este un mod de exprimare in care reusim sa ne descarcam. Desi suntem la inceput, avem mijloacele necesare pentru un astfel de sport si avem taria de a incerca. In fiecare dintre noi exista un dram de nebunie si pasiunea de a pune in practica acest lucru. Ne adresam in special tinerilor ce ard de nerabdare, tuturor celor pasionati si nebuni de legat pentru a crede ca e un sport sigur”, ne-a declarat unul dintre organizatori. Cei care nu au venit la Wave Show dotati cu tot echipamentul au avut ocazia de a cumpara cele necesare chiar de la fata locului, unde era postat un cort, unde se gaseau de la wakeboard-uri, ski-uri nautice pana la veste, manusi, saule etc.
Prima seara a evenimentului s-a incheiat cu o petrecere pe malul Lacului Snagov, cu muzica, lasere si masini de lux, care a infierbantat spiritele. Atmosfera a fost intretinuta de un DJ ProFM, care a adus pentru cateva ore, la Snagov, atmosfera petrecerilor de pe plaja. Astfel, dupa o zi de sport extrem, de pasiune si curaj, participantii la concurs s-au destins in acordurile muzicii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă