27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialClubul Intreprinzatorului Roman, un nou concept al Bancii "Transilvania"

Clubul Intreprinzatorului Roman, un nou concept al Bancii „Transilvania”

Banca „Transilvania” vine pe piata cu un nou concept, care este mai mult decat un produs: Clubul Intreprinzatorului Roman. Sub egida sa vor fi organizate, in decursul acestui an, in 20 dintre cele mai importante orase din tara, nu mai putin de 40 de sesiuni de training, plus alte 15 conferinte si evenimente sustinute de specialisti ai bancii.
Se estimeaza un numar de aproximativ 4.000 de participanti in cele trei luni care au mai ramas din acest an si peste 15.000, in 2007. „Clubul Intreprinzatorului Roman va oferi posibilitati de networking, ceea ce constituie cheia unui succes real pentru IMM-uri. Nu lipsa de informatii este problema. A avea acces rapid la informatii corecte e important, iar clubul va oferi acest instrument”, a declarat directorul pentru Romania al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Hildegard Gaceck.
Clubul Intreprinzatorului Roman este destinat tuturor membrilor comunitatii antreprenoriale, in special clientilor Bancii „Transilvania”, clienti care se vor bucura de un statut aparte, prin gratuitati sau discount-uri la serviciile oferite de club. Inscrierile in Clubul Intreprinzatorului Roman se pot face in cadrul celor 314 unitati ale Bancii „Transilvania” din intreaga tara sau se pot realiza, gratuit, prin intermediul site-ului www.btclub.ro.
„Este deja o certitudine ca vom adera la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007. Astfel, in urmatorii trei ani Romania va beneficia de 11 miliarde EURO, bani europeni, pentru a fi investiti in toata aceasta perioada. Din pozitia Bancii „Transilvania”, de „banca a IMM-urilor”, deriva responsabilitatea noastra de a oferi acestui segment servicii specializate de training si consultanta, necesare intocmirii si dezvoltarii proiectelor de investitii”, a declarat, la randul sau, , directorul general al Bancii „Transilvania”, Robert C. Rekkers.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă