22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialCitroen DS3, de la 14.790 euro în România

Citroen DS3, de la 14.790 euro în România

DS3 este disponibil la vânzare în toate showroom-urile Citroen din România, la un preţ care începe cu 14.790 de euro (TVA inclus), valabil pentru DS3 Chic 1.4 VTi 95CP. Maşină vine în 3 niveluri de echipare (Chic, So Chic şi Sport Chic), propunând pe fiecare nivel o personalizare pe gustul fiecăruia, în special datorită unei palete impresionante de culori.

Astfel, la exterior, în funcţie de versiunea aleasă, sunt propuse 38 de combinaţii de culori de caroserie şi plafon şi până la 12 modele de jante. Pentru o personalizare completă, unică şi distinctă, clienţii pot opta pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflectă diferitele tendinţe şi moduri de viaţă: Urban Tribe, Vibe, Zebra şi Perle.

La interior, clienţii pot alege culoarea planşei de bord, a terminaţiei schimbătorului de viteze, dar şi dintr-o gamă largă texturi şi materiale.

Pe nivelul Chic, cu un motor VTi 95 CP, DS3 propune prin dotările sale confort şi siguranţă: 6 airbaguri (frontale, laterale şi cortină), ESP, proiectoare de ceaţă, cruise control, volan în piele reglabil pe înălţime şi în adâncime, radio CD cu funcţie MP3.

Pe nivelul So Chic, unde se poate opta între motorul pe benzină VTi 120 CP şi cel diesel HDi 90 CP, DS3 adaugă pavilionul bi-ton, geamurile laterale spate şi lunetă fumurii, semnătura cu LED-uri şi jantele de aliaj de 16.

Pe nivelul Sport Chic, propus cu motorizările THP 150 CP şi HDi 110 CP, DS3 beneficiază de o echipare standard care include: scaune faţă sport, eleron sport, jante de aliaj de 17 negre diamantate, sistem Hifi şi Connecting box.

Lista de preţuri completă precum şi un configurator al maşinii le puteţi găsi pe site-ul www.citroen.ro

sursa: www.drive-test.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă