23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialCentrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic

Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic

Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic, potrivit Agerpres.

 

Euroclinic este primul spital privat din România cu servicii medicale de ambulatoriu, livrate în cele trei policlinici din Bucureşti, un spital, un la laborator clinic şi abonamente medicale pentru companii.

Eureko a semnat acordul de vânzare a pachetului de acţiuni Euroclinic Hospital and Medical Center către CMU, iar finalizarea tranzacţiei constituie obiectul aprobării de către autorităţile competente.

Wargha Enayati, directorul general al CMU, a declarat cu acest prilej că “între CMU şi Euroclinic există o relaţiei de compatibilitate foarte puternică la nivel profesional şi uman. Euroclinic este primul spital privat din România şi a făcut avangardă în gestionarea unor cazuri complexe”.

“Există la Euroclinic o echipă de profesionişti remarcabili şi medici de renume pe care ne bazăm pentru a dezvolta următoarele spitale pe care le avem în planul strategic. Vreau să asigur toţi membri din CUM şi Euroclinic că această fuziune va însemna noi nişe medicale, o dezvoltare fără precedent a activităţii spitaliceşti private. Am un mesaj special pentru pacienţii CMU şi Euroclinic pe care îi asigur că împreună vom avea o deschidere mai mare faţă de nevoile lor medicale, un plus de performanţă în calitatea actului medical şi tehnologia folosită, rămânând până la capăt fideli crezului nostru – ‘Servicu cu suflet’ “.

CMU şi operatorul de servicii medicale private Euroclinic vor avea la dispoziţie o echipă formată din peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele trei spitale şi în cele peste 23 de policlinici.

Sunt 26 de instituţii medicale private, prezente în Bucureşti şi în ţară, care au capacitatea de 150 de paturi, 10 săli de operaţie, naştere şi travaliu şi peste 60 de specialităţi.

Printre cele mai importante sunt chirurgia pelvică, reconstructivă, chirurgia hepatică, neurochirurgia, chirurgia vasculară, chirurgia bariatrică, radiologie şi imagistică medicală, oncologie şi nu numai.

Aproximativ 2.500 de copii vor fi aduşi pe lume în fiecare an în cele două maternităţi, Euroclinic şi Regina Maria, sub îndrumarea echipei de peste 100 de specialişti în obstretică-ginecologie.

Fuziunea dintre CMU şi Euroclinic va însemna şi o extindere a serviciilor medicale oferite clienţilor Eureko începând cu 2011.

Fuziunea va însemna o reţea de spitale şi de policlinici de coordonare unică, bazată pe o echipă CMU-Euroclinic puternică care va realiza proiecte ambiţioase în perioada următoare. Grupul va funcţiona începând cu 2011.

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă