17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCea mai eficientă soluţie pentru recompensarea angajaţilor

Cea mai eficientă soluţie pentru recompensarea angajaţilor

Construirea unei echipe de top în companie reprezintă cheia succesului în afaceri. Recompensarea orelor lungi de muncă şi recunoaşterea meritelor angajaţilor firmei tale este cea mai bună metodă pentru a menţine entuziasmul şi dedicarea membrilor echipei. Profită de evenimentele speciale din fiecare an, Paşte, Crăciun şi sărbători legale pentru a mulţumi angajaţilor tăi, oferindu-le libertatea de a alege cadoul dorit cu ajutorul tichetelor cadou sau a cardului Compliments.

Edenred pune la dispozitie firmelor doua solutii memorabile pentru recompensarea salariatilor: varianta traditionala a tichetelor cadou Ticket Cadou® sau inovatia moderna oferita de cardul Compliments.

Ticket Cadou® reprezinta tichetul cadou numarul 1 din Romania care ofera flexibilitate, avantaje logistice si fiscale pentru firmele ce aleg sa foloseasca acest tip de beneficiu, iar Cardul Compliments® este primul card preplatit adresat în exclusivitate companiilor din România care ofera deductibilitate maxima asupra sumelor acordate angajatilor la sarbatorile majore de peste an.

Cu ocazia Pastelui, firmele pot acorda Ticket Cadou® sau card Compliments® angajatilor care au contract individual de munca pentru recompensarea si motivarea acestora.

Cardul Compliments® este varianta elegantă de recompensare şi motivare a clienţilor sau a partenerilor de afaceri, funcţionând similar cu un card bancar. Oferă o deductibilitate fiscală maximă atunci când este utilizat în context social, cu ocazia evenimentelor prevazute la art. 55, alin. 4, lit. a) din Codul Fiscal. Cardul Compliments® se poate personaliza cu imaginea, logo-ul şi mesajul dorit de companie.

Avantajele utilizării tichetelor cadou si a cardului Compliments constau in facilităţi fiscale importante precum deductibilitate si scutire de la plata taxelor patronale si salariale, creşterea gradului de motivare şi implicare a angajaţilor, loializarea clienţilor şi a partenerilor şi beneficiile aduse imaginii companiei. În acelaşi timp, angajaţii au libertatea de a alege fiecare ce cadou îşi doreşte, au la rândul lor facilităţi fiscale, toate acestea într-o manieră foarte simplă de utilizare.

Ticket Cadou® şi Compliments® sunt utilizate ca metode de plată în peste 55.000, respectiv 3.000 de locaţii din ţară şi permit achiziţionarea de îmbrăcăminte, bijuterii, electrocasnice, cărţi, flori, alimente, cosmetice si multe alte articole diverse.

In perioada 1 aprilie – 2 mai 2013, tichetele cadou sau cardurile Compliments va aduc un bonus garantat pentru comenzile de peste 2,000 lei: www.edenred.ro/PromoPaste

2013/04/14//293653-infografic-tccc-final.jpg

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă