17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCând a început coşmarul pentru FC Farul

Când a început coşmarul pentru FC Farul

Meciul pe care Farul l-a jucat împotriva celor de la FC Snagov a fost momentul-cheie al turului de campionat pentru Farul, este de părere Marcel Lică, preşedintele clubului.

 

FC Farul este departe de promovare şi foarte aproape de un adevărat dezastru, retrogradarea în eşalonul inferior. Deşi au început bine, marinarii au cedat inexplicabil, o dată cu partida de pe teren propriu cu FC Snagov. Preşedintele echipei de pe litoral, Marcel Lică, consideră că acela a fost momentul-cheie al turului care în final a fost unul dezastruos.

Conform oficialului constănţean, excluderea din lot a patru dintre cei mai buni fotbalişti din lot a fost o greşeală gravă care a dus la rezultatele slabe din final. „Nu am ştiut să gestionăm momentele dificile în prima parte de campionat şi mai ales cel întâmplat la partida de pe teren propriu cu FC Snagov, când am remizat după ce am condus cu 3-0. După acel episod am avut parte de o degringoladă totală la club. Vestiarul s-a rupt în două, concentrarea a avut de suferit şi de aici şi rezultatele slabe care au urmat”, a declarat Marcel Lică.

Oficialul constănţean s-a referit şi la excluderea celor patru jucători. „Excluderea celor patru jucători nu a avut un efect benefic, iar cel mai concludent rezultat este cel al punctelor obţinute. Fără cei patru am jucat mai slab, iar rezultatele au fost pe măsură. Acum, când mă uit în urmă, pot spune că acea decizie a fost una pripită”, a completat Lică.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Marcel Lică a ţinut să îi salute pe toţi suporterii echipei de pe litoral şi să îi asigure că oficialii clubului lucrează pentru a le aduce cadouri cât mai plăcute. „Suporterilor sperăm să le aducem în dar de sărbători un tehnician valoros şi câţiva jucători care să ne ajute să avem o parte secundă de campionat mult mai bună şi, de ce nu, finalul să ne ducă acolo unde dorim”, a încheiat oficialul constănţean.   

Cadouri pentru juniori

Chiar dacă financiar nu o duce prea bine, FC Farul nu i-a uitat pe cei care în viitor vor deveni şi ei „marinari”. Aproximativ 200 de copii de la centrul de juniori au primit, sâmbătă, cadouri de la oficialii echipei, în cadrul unei serbări organizate cu ocazia sărbătorilor ce se apropie.  Au primit cadouri copii de la toate grupele, de la cei mai mici, 2002 şi până la cei care deja bat la porţile primei echipe, cei născuţi în 1993.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă