28.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialBebeluşul regal a fost vizitat de bunici. Vezi primele lor impresii

Bebeluşul regal a fost vizitat de bunici. Vezi primele lor impresii

Părinţii ducesei de Cambridge au mers, marţi, la Maternitatea St. Mary din Londra, pentru a-i vedea pe ducele şi ducesa de Cambridge şi pe bebeluşul acestora. Câteva ore mai târziu, la maternitate au venit şi prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, transmite Mediafax.

Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal. Carole şi Michael Middleton au declarat că bebeluşul „este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune”.

 Întrebaţi de jurnalişti, la ieşire, cum se simt fiica lor şi bebeluşul, Carole Middleton a răspuns: „Se simt foarte bine şi suntem atât de fericiţi”.

Referindu-se la ducesa Kate şi la prinţul William, soţii Middleton au precizat: „Se descurcă de minune”.

Două ore mai târziu, prinţului de Wales şi a ducesei de Cornwall au venit la maternitate.

Imediat după coborârea din maşină, prinţul Charles le-a zâmbit jurnaliştilor şi i-a întrebat în glumă: „Staţi aici de mult?”

Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este „absolut frumos” şi că părinţii se descurcă „de minune”.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Cele mai citite

7 Greșeli frecvente de evitat când îți alegi ținuta de mireasă

Alegerea ținutei de mireasă este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei în pregătirea nunții tale. Rochia pe care...

Google lansează un fond de 120 de milioane de dolari pentru educație și formare în domeniul inteligenței artificiale

Google a anunțat crearea Global AI Opportunity Fund, un fond de investiții în valoare de 120 de milioane de dolari, destinat finanțării programelor de...

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei se opune ca țara sa să devină „patrie alternativă” pentru palestinieni

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a exclus categoric marţi orice posibilitate ca ţara sa să servească drept "patrie alternativă" pentru palestinieni, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă