20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu nu a mers la meci din cauza lui Becali

Basescu nu a mers la meci din cauza lui Becali

Presedintele Traian Basescu a declarat, inaintea meciului de sah dintre Dieter Nisipeanu si Veselin Topalov, ca nu va merge la partida de fotbal dintre Steaua si Rapid in semn de protest fata de afirmatiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu. „Nu o sa ma duc la partida de fotbal, pentru ca nu este posibil sa merg la un meci in care, inaintea lui, s-au adresat asemenea jigniri unui om important din stat. Poate sa nu iti placa, poti sa nu fii de acord cu el. Ii spui lucrul asta in fata, dar nu incerci sa faci ceea ce unul dintre patronii celor doua cluburi a facut”, a spus Basescu.
Finantatorul stelist Gigi Becali l-a atacat dur, in cadrul emisiunii „Miezul problemei” de la National TV, pe premierul Calin Popescu Tariceanu. Becali a spus, printre altele, ca nu-l poate primi pe Tariceanu in tribuna oficiala a Stadionului National, la meciul Steaua-Rapid de joi, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, deoarece acolo stau VIP-urile, iar premierul este „Very Important Papagal”.
De asemenea, Becali l-a atacat si pe finantatorul rapidist, vicepremierul George Copos, spunand ca acesta are gesturi de homosexual cand isi mangaie pe cap jucatorii si colaboratorii.
Basescu a fost prezent, joi, la World Trade Center pentru a efectua prima mutare a partidei de sah dintre campionul european Dieter Nisipeanu si campionul mondial Veselin Topalov, meci ce este programat in perioada 6-9 aprilie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă