13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialBalint isi mustra jucatorii

Balint isi mustra jucatorii

» Antrenorul Timisoarei si-a numit unii fotbalisti "dezastru", nemultumit de atitudinea acestora la un meci amical

Obligat de catre patronul Marian Iancu sa castige cel putin un trofeu din cele doua pentru care alearga FC Timisoara, noul antrenor al banatenilor, Gabi Balint, incearca sa indeparteze toate "piedicile" care ii stau in realizarea obiectivului. Astfel, dupa un cantonament epuizant pentru jucatori in Antalya si dupa ce trei dintre ei au fost anuntati ca nu vor face parte din lotul Timisoarei pentru retur, Balint se asigura ca cei ramasi nu se gandesc la nimic altceva atunci cand sunt pe teren. Cu o zi inaintea plecarii in cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, antrenorul banatenilor a tinut sa joace o partida amicala cu divizionara secunda FC Bihor. Disputat pe durata a doua reprize de cate 60 de minute, meciul i-a permis lui Balint sa observe potentialul si, mai ales, determinarea jucatorilor sai, chiar daca a fost vorba doar de un test.

 

Iar concluzia la care a ajuns fostul international nu a fost de bun augur pentru unii fotbalisti, desi scorul final a fost 2-1 in favoarea Timisoarei. "Au jucat foarte slab, mai ales in prima repriza. Sunt unii fotbalisti cu state vechi la aceasta echipa care au evoluat sub asteptari, au fost chiar dezastru. Ma rog, pana la urma acest meci a fost organizat dupa doua zile libere si cu o zi inaintea plecarii in cel de-al doilea cantonament, astfel ca jucatorii nu au prea fost cu mintea la acest meci. Dar oricum, nu este prima oara cand ma deranjeaza concentrarea pe care o au la un meci", a spus antrenorul galben-negrilor. Meciul cu FC Bihor a fost primul pentru Timisoara jucat, in 2009, in fata propriilor suporteri. Daca Balint a avut ceva de comentat in privinta elevilor sai, presedintele Gheorghe Chivorchian a tinut sa multumeasca publicului prezent la meci. "Asta ma bucura pe mine, pentru ca a fost o surpriza placuta sa vad cati spectatori au ales sa vina sa ne urmareasca. Se vede ca iubesc aceasta echipa si ca le-a fost dor de noi", a spus Chivorchian.

PREGATIRI
Componentii echipei FC Timisoara au decolat, ieri, de pe Aeroportul International din Timisoara cu destinatia Spania. Astfel, in localitatea Marbella, in apropiere de Malaga, Bucur si ceilalti 25 de jucatori pe care Balint i-a luat cu el vor sta pana in 15 februarie, timp in care vor disputa si patru meciuri amicale. Adversarele Timisoarei vor fi Cracovia Kracow, din Polonia, IFK Goteborg, din Suedia, Sparta Praga, din Cehia si rusii de la Spartak Moscova. Antrenorul Timisoarei i-a lasat acasa pe Luis Garcia, David Sanchez si Alin Ratiu, care vor fi imprumutati la Gloria Buzau.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă