23 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSpecialArmata siriană a bombardat mai multe localităţi din provincia Damascr

Armata siriană a bombardat mai multe localităţi din provincia Damascr

Armata siriană a bombardat marţi, în zorii zilei, mai multe localităţi din provincia Damasc, unde s-au regrupat numeroşi rebeli, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) şi militanţilor, transmite AFP, citată de Mediafax.

Numeroase persoane au fost rănite la Saqba, Hoch Arab şi Douma, zone vizate de forţele regimului preşedintelui Bashar al-Assad, potrivit OSDO, o organizaţie neguvernamentală care se bazează pe o vastă reţea de militanţi şi medici din toată ţara.

O înregistrare video postată de militanţi vorbeşte de “exodul” locuitorilor din Douma din cauza bombardamentelor şi arată câteva vehicule la bordul cărora se pot vedea mai multe femei.

Tot în regiunea Damasc, localitatea Yabroud a fost intens bombardată, potrivit Comitetelor locale de coordonare (LCC), o reţea de militanţi.

La Alep (nord), al doilea oraş ca importanţă din Siria şi miză crucială a conflictului, cartierul Hanano City a fost bombardat în zori, fiind înregistraţi răniţi, conform OSDO.

Citeşte şi:

Iranul AVERTIZEAZĂ Damascul cu privire la utilizarea armelor chimice

Cele mai citite

Consultări privind calendarul alegerilor, la Guvern, astăzi și mâine

Guvernul anunţă consultări, astăzi și mâine, cu partidele politice pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an."Având în vedere intenţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă