11.9 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialAn nou, probleme vechi

An nou, probleme vechi

Echipa FC Farul este la un pas să îşi amâne reunirea şi să îl piardă pe tehnicianul Ioan Sdrobiş, din cauza aceloraşi interminabile probleme financiare.

În ciuda faptului că oficialii echipei FC Farul au anunţat că în pauza de iarnă vor reuşi să rezolve o mare parte din probleme, anul 2011 găseşte echipa de pe litoral în aceeaşi situaţie. Marinarii trebuie să se reunească săptămâna viitoare pentru a demara pregătirea returului. Baza constănţenilor nu dispune însă de utilităţile necesare pentru ca pregătirea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Mai mult, jucătorii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit nici acum o mare parte din bani şi ameninţă că vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract. Nu doar jucătorii ar putea părăsi gruparea de la malul mării, ci şi tehnicianul Ioan Sdrobiş, artizanul principal al turului excelent de campionat pe care Farul l-a avut.

Acesta a spus că se mai gândeşte dacă va reveni la Constanţa deoarece problemele cu care se confruntă gruparea alb-albastră nu îi permit să pregătească echipa aşa cum trebuie şi cum doreşte. „Dacă în următoarele zile nu se întâmplă ceva concret la Farul, eu nu am de ce să mai vin la Constanţa. Nu am cum să fac ce mi-am propus cu această echipă şi astfel nu mai are rost să continui”, a declarat Sdrobiş.

Patronul echipei de pe litoral, Giani Nedelcu, continuă să dea vina pe autorităţile locale pentru situaţia grea în care se află clubul. Acesta acuză faptul că autorităţile locale nu îşi respectă angajamentul semnat cu privire la susţinerea centrului de copii şi juniori prin care ar fi trebuit să plătească utilităţile. Problema echipei constănţene este însă mai profundă de atât. Nedelcu nu are bani să plătească nici secretara, ce să mai vorbim de contractele jucătorilor. Patronul constănţean continuă să creadă că alături de el vor veni autorităţi locale, firme care să investească în club, iar toţi banii să fie administraţi de el.

Puţin probabil să se întâmple aşa, iar în aceste condiţii vom avea parte de încă o jumătate de campionat în care suporterii constănţeni vor avea emoţii de la meci la meci în privinţa programării echipei.

Jucătorii, „duşi cu zăhărelu”

Chiar dacă vor fi întrunite condiţiile necesare unei pregătiri ca la carte, rămâne în continuare problema plăţii jucătorilor. Aceştia nu vor continua să joace la nesfârşit pe promisiuni, aşa cum a declarat preşedintele Relu Damian. „Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus să mai amâne depunerea memoriilor pentru că nu şi-au primit mare parte din bani în speranţa că situaţia se va rezolva”, a declarat Damian.

Cele mai citite

Cum tehnologia pliabilă transformă creativitatea: descoperă ultimele apariții în materie de telefoane

Tehnologia pliabilă din lumea smartphone-urilor nu doar că revoluționează experiența utilizatorilor, ci aduce și un impact semnificativ asupra creativității. Aceste dispozitive inovatoare deschid noi...

Ce este burnout-ul și cum putem să-l recunoaștem?

Într-o lume în care ritmul vieții este din ce în ce mai accelerat și presiunile profesionale și personale sunt tot mai mari, burnout-ul a...

VIDEO Atac al Iranului cu sute de rachete balistice asupra Israelului

Armata israeliană a anunțat că au fost lansate rachete balistice dinspre Iran către teritoriul israelian. Potrivit presei internaționale, au fost lansate aproximativ 250 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă