16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialAmbasadorul Canadei vine la Alba Iulia

Ambasadorul Canadei vine la Alba Iulia

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Alba Iulia va avea un oaspete de seamă. Ambasadorul Canadei în România, Philippe Beaulne, va sosi luni în oraşul „Marii Uniri” pentru o întrevedere oficială cu autorităţile locale şi judeţene. La sediul primăriei din Alba Iulia, Excelenţa Sa va sta la discuţii cu primarul Mircea Hava, cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, dar şi cu prefectul judeţului, Ştefan Bardan. Discuţiile sunt programate să înceapă la ora 11:30, iar acestea vor avea un caracter general.

Vizită în Cetate

Oficialii nu vor discuta o problemă anume, ci vor lua în considerare întărirea relaţiilor bilaterale, astfel încât Alba să beneficieze de cât mai mult ajutor canadian în viitor, fie el de orice natură. De asemenea, proiectul Roşia Montană Gold Corporation va fi şi el luat în discuţie, mai ales că acţionarul majoritar al companiei miniere este chiar o firmă din Canada, Gabriel Resources, dar oficialii vor analiza şi posibilitatea unor derulări viitoare de proiecte cu investiţii ale partenerilor români şi canadieni. După discuţiile de la Primărie, ambasadorul Canadei va vizita Cetatea Alba Carolina, modernizată în ultimul an. Philippe Beaulne a mai fost la Alba Iulia în luna aprilie a anului trecut.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă