18.6 C
București
joi, 4 iulie 2024
AcasăSpecialAFI Palace Cotroceni dă startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC”

AFI Palace Cotroceni dă startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC”

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial şi de distracţii deschis non-stop în Estul Europei, dă startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC” în timpul căreia vizitatorii se vor bucura de reduceri de peste 70% din preţul produselor, la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Campania este extrem de populară în rândul consumatorilor şi se va derula pe parcursul a trei zile, 14 august, 15 şi 16 august, discountul aplicat de retailerii care participă la promoţie fiind de minimum 70%. Acest concept de cumpărături este unul original, AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din România care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul maxim urmează să fie expuse în exteriorul magazinelor (în faţa vitrinelor), zona fiind decorată printr-o semnalistică specifică. Această campanie se desfăşoară de două ori pe an, la finalul fiecărui sezon: primăvară – vară şi toamnă – iarnă.

Campania de reduceri este prilejul ideal pentru retailerii de fashion şi accesorii de a-şi lichida stocurile din colecţiile precedente dar şi pentru furnizorii de servicii din AFI Palace Cotroceni de a-şi spori vizibilitatea pe piaţă prin reduceri adresate publicului larg. Astfel, pe lângă reducerile substanţiale la haine si accesorii, clienţii AFI pot beneficia şi de reduceri la sala de sport pe perioada campaniei.

Având experienţa ultimelor campanii „MEGA LICHIDARE DE STOC”, reprezentanţii AFI Palace Cotroceni se aşteaptă la o evoluţie considerabilă a traficului şi a vânzărilor în perioada campaniei.

Ce branduri participă la Mega Lichidare de Stoc?

Timp de trei zile la AFI Palace Cotroceni vizitatorii se vor putea bucura de o adevărată sărbătoare a preţurilor datorită numărului mare de parteneri implicaţi în campania Mega Lichidare de Stoc. Printre magazinele partenere se numără: Otter, Aldo, Benvenuti, Tina R, Goldenpoint, Animax, Plusoptic, Humanic, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, C&A, Bata, La Femme, Real Hypermarket, Nissa, Zig Zag, Veronesse, Mirano Avenue, New Yorker, Premaman, Fox, Okaidi, New Look, Steilmann, Gatti, Picioru’ Gras, Motor, Depot 96, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Loisir, Optiplaza, Oxette, Shoe Art, Pure Health& Fitness, House of Art, Hush Puppies.

Cele mai citite

Coaliția se reunește din nou pentru a discuta calendarul alegerilor

Coaliţia de guvernare ar putea decide în şedinţa de azi data alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din acest an. După ce s-au exprimat în spaţiul public...

Șoc pentru pensionari. Au primit decizii de micșorare a pensiilor, înainte de majorarea promisă de Guvern

Dorina Barcari, expert în pensii: ”Oamenii plâng, sunt în stare de șoc. Au primit decizii de recuperare a unor debite, create în sarcina lor,...

Mesaj RO-ALERT în Prahova: Cod roșu de inundații miercuri noaptea

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunţat, miercuri seara, creşterea capacităţii operaţionale pe fondul unui cod roşu de viituri emis de hidrologi pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă