18.6 C
București
joi, 4 iulie 2024
AcasăSpecialAFI Europe a obţinut autorizaţia de construcţie pentru parcul de retail...

AFI Europe a obţinut autorizaţia de construcţie pentru parcul de retail AFI Palace Arad

AFI Europe Romania a obţinut autorizaţia de construcţie pentru a demara lucrările la hypermarket-ul şi magazinul de tip „do-it-yourself” din cadrul AFI Palace Arad, parcul de retail care se alătură celorlalte trei proiecte imobiliare pe care compania le dezvoltă în prezent în România. 

Parcul de retail AFI Palace Arad va include un hypermarket, un magazin de tip „do-it-yourself” şi unităţi suplimentare de retail care vor fi amplasate în centrul municipiului Arad, însumând 3,5 hectare dintr-o suprafaţă totală de opt hectare. Parcul de retail va fi construit respectând forma clasică de „U”, planurile luând în calcul câte 9.000 de metri pătraţi pentru fiecare dintre principalele ancore: hypermarket şi magazin de tip „do-it-yourself”. Unităţile suplimentare de retail prevăzute în cadrul parcului vor avea suprafeţe cuprinse între 1.000 şi 2.000 metri pătraţi.

Suprafaţa totală de închiriere a proiectului este de 32.000 metri pătraţi, deservită de peste 1.000 de locuri de parcare. O dată cu obţinerea autorizaţiei de construcţie, lucrările la AFI Palace Arad vor începe în următoarele luni.

AFI Palace Arad se alătură celorlalte proiecte pe care compania le-a dezvoltat sau le-a inclus în strategia de investiţii pe România, pentru perioada 2012-2013: AFI Palace Cotroceni Shopping Mall, AFI Palace Ploiesti Shopping Mall, AFI Palace B.NOI Shopping Mall şi clădirii de birouri AFI Business Park Cotroceni.

Pentru a se asigura de impactul noului parc de retail, dezvoltatorul a iniţiat o colaborare cu Atrium Shopping Mall, care se află în imediata vecinătate.

„Cooperarea cu Atrium Shopping Mall este în plină dezvoltare, având în vedere că ne dorim să creăm singurul centru de retail care să deservească Aradul. Prin înglobarea în cadrul unui centru de retail a unui hypermarket, a unui magazin „do-it-yourself” şi a unui mall care oferă modă, cinematograf şi divertisment, putem, cu siguranţă, să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor de cumpărături pentru locuitorii oraşului şi pentru rezidenţii din împrejurimi. Cel mai mare avantaj îl reprezintă distanţa foarte mică pe care cumpărătorii trebuie să o parcurgă, de 50 m, dintre viitorul parc de retail si mall-ul care există deja”, a afirmat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Împreună, cele două proiecte vor furniza aproximativ 60.000 m2 de suprafaţă închiriabilă cu o gamă variată de cumpărături, umbrind astfel orice alt proiect de retail din oraşul Arad.

Cele mai citite

Iohannis îi înțelege cel mai bine pe fotbaliștii Naționalei. Și el pierdut la scor de neprezentare în fața unui olandez

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis îi încurajează pe jucătorii echipei naționale de fotbal a României, după înfrângerea 0 – 3 în fața...

Opririle în stația STB Muzeul Satului vor fi efectuate la trotuar, temporar

Cu ocazia organizării evenimentului „Predarea Torței Șahului”, astăzi, între orele 09:00 – 11:00, opririle autobuzelor liniilor 100, 203, 205, 331, 331B și 335 în...
Ultima oră
Pe aceeași temă