25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialAccident: Șeful PPDD Constanța a lovit cinci mașini

Accident: Șeful PPDD Constanța a lovit cinci mașini

Șeful PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, care candidează și la alegerile europarlamentare, a fost implicat, miercuri noaptea, într-un accident rutier în Constanța, relatează Mediafax. El a pierdut controlul volanului și a lovit cinci mașini parcate.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 01.35, în timp ce Gheorghe Slabu, în vârstă de 64 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe sensul opus de mers, unde a lovit cinci autoturisme parcate.

În urma accidentului, Gheorghe Slabu a fost rănit uşor, fiindu-i acordat primul ajutor de către un echipaj de la Ambulanță. Bărbatul le-a spus polițiștilor că i s-a făcut rău și apoi a pierdut controlul volanului. El a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

Gheorghe Slabu este președinte al organizației județene Constanța a PPDD, consilier județean și candidat la alegerile europarlamentare de duminică.

Cele mai citite

SUA dezaprobă decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara „persona non grata” pe secretarul general al ONU. Decizia are legătură cu...

VIP-uri și infractori: Arestul Central, o încrucișare de lumi

Fostul șef al Arestului Central povestește cum se întâlneau în "Beciul Domnesc" elitele cu infractorii Într-un dialog cu scriitorul Eugen Istodor, fostul șef al...

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă