16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialA băut Kim Jong-un 10 sticle de vin într-o singură noapte?│OPINIE

A băut Kim Jong-un 10 sticle de vin într-o singură noapte?│OPINIE

Într-adevăr o problemă spinoasă. Atât de spinoasă încât știrea este mai mare decât știrea cu mailurile lui Hilary, ori știrile externe despre alte probleme arzătoare.

De fapt, oamenii aceștia care fac știu: Kim face trafic. Adică, în termeni legali și media, se citește. Și, de fapt, asta fac și eu acum! Ce atâta blabla despre metroul nostru care se duce la vale pe zi ce trece, ce atâta vorbăraie eternă despre extraordinarii oameni care ne conduc, ori despre starea deporabilă a națiunii? Nu e mai relaxant să discutăm despre Kim?

Așa că…Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, se pare că este un mare pasionat de vinuri franțuzești de calitate. Potrivit fostului său specialist în sushi (o scurtă notă personală: aceasta este profesia profesiilor, grea, dar adevărată!) , liderul nord-coreean s-ar fi lăudat că a băut ''zece sticle de Bordeaux'' într-o singură noapte, informează Direct Matin.

Kenji Fujimoto (iarăși o notă personală: mi-ar plăcea să am un iubit cu numele acesta! Las imaginația să vă ia mințile), un chef japonez care susține că îi cunoaște pe membrii familiei prezidențiale din 1982, a dezvăluit detalii de la o cină la care a luat parte dictatorul nord-coreean. Potrivit acestuia, Kim Jong-Un are o mare pasiune pentru mâncare și băutură deosebită. Fujimoto a declarat pentru postul sud-corean KBS că liderul de la Phenian a venit la cină însoțit de șase femei atrăgătoare și a băut vin scump de Bordeaux. Dictatorul s-ar fi lăudat cu acest prilej că a băut ''zece sticle de Bordeaux'' într-o singură noapte, cu câteva zile înainte.

Fujimoto, care a lucrat pentru familia lui Kim timp de 13 ani, a zburat în 2001 în Japonia , pe motiv că trebuia să cumpere ingrediente pentru sushi și a rămas acolo (notă personală: cred că cineva face mișto). De-a lungul anilor, el și-a construit o carieră scriind cărți despre foștii săi patroni, scrie și The Independent. În ciuda faptului că susține că viața i-a fost pusă în pericol, Fujimoto a reușit să facă mai multe călătorii înapoi în Coreea de Nord în ultimul deceniu.

În 2014, liderul de la Phenian a trimis o echipă de oficiali nord-coreeni la o școală franțuzească de gastronomie pentru a învăța arta producției de brânză , fiind supărat de incapacitatea chefilor săi de a reproduce în mod corespunzător aromele europene, conform UPI. Potrivit unor zvonuri bazate pe aspectul fizic al lui Kim Jong-Un, dictatorul ar suferi de hipertensiune, gută și diabet.

Ce de surse, câte amănunte și mai ales câtă…veselie în această știre, de fapt un ditai materialul după care s-ar putea face chiar un film de succes, chiar cu acest titlu: A băut Kim Jong-un 10 sticle de vin într-o singură noapte?

Fata din multinațională
Fata din multinaționalăhttp://fata-din-multinationala
Fata din multinațională este pseudonimul sub care scrie comentarii despre viața obișnuită o fostă jurnalistă care acum a ales altă carieră. Din această poziție vede lumea având o perspectivă total diferită și proaspătă.
Cele mai citite

Emmanuel Macron şi Xi Jinping militează pentru un arministițiu în toate conflictele pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris

Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat luni pentru un „armistiţiu olimpic” în toate conflictele din lume pe durata desfăşurării...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...
Ultima oră
Pe aceeași temă