29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecial50 de lei pentru finala

50 de lei pentru finala

Organizatorii turneului de tenis BCR Open Romania, dotat cu premii in valoare de 450.000 de euro, au scos luni la vanzare biletele pentru cea de-a XVII-a editie a competitiei de la Bucuresti, care se va desfasura in perioada 19-27 septembrie.
In primele doua zile ale turneului, cand vor avea loc partidele pentru calificarea pe tabloul principal, accesul spectatorilor va fi gratuit. In zilele de 21, 22 si 23 septembrie, biletele vor costa 10 lei. Pe 24 si 25 septembrie, tichetele vor costa 30 de lei, iar spectatorii vor putea urmari partide din sferturi si din semifinalele turneelor de simplu si dublu. Pentru ultimele doua zile, 26 si 27 septembrie, care vor cuprinde finalele de dublu si simplu, dar si doua meciuri demonstrative, spectatorii vor trebui sa plateasca 50 de lei pentru un tichet.
Organizatorii turneului BCR Open Romania au stabilit si cateva facilitati pentru o parte din spectatori. Astfel, copiii care nu au implinit varsta de 5 ani vor avea acces gratuit pe toata durata turneului, daca vor fi insotiti de un adult, posesor al unui bilet de intrare. Copiii pana in 14 ani, legitimati la un club de tenis si insotiti de antrenor sau de un adult posesor al unui bilet de intrare, au acces gratuit. De asemenea, studentii si pensionarii vor avea acces gratuit in limita a cate 500 de locuri pentru fiecare categorie, in fiecare zi a competitiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă