Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Căldăraru (Foto: Facebook)

Un tânăr crescut la orfelinat a fost premiat de arhiepiscopul Tomisului

Mihai Căldăraru, un tânăr care a crescut într-un orfelinat, a terminat Facultatea de Jurnalism și organizează o serie de proiecte în beneficiul copiilor instituționalizați.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.02.2020 - 16:43

Tânărul Mihai Căldăraru, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România, din cadrul Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale (DGASPCR - AEDOPS), a primit o diplomă specială pentru activitatea filantropică desfăşurată în mai multe oraşe ale ţării, printre care şi Constanţa.

Diploma i-a fost înmânată lui Mihai Căldăraru de către IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Mihai Căldăraru este un copil care a crescut, de la trei luni, într-un orfelinat. După terminarea liceului, el a decis să urmeze cursurile de Jurnalism ale Universităţii „Hyperion”, după care a înfiinţat două publicaţii şi o asociaţie, cu ajutorul cărora a desfăşurat o serie de proiecte dedicate copiilor defavorizaţi.

Comentarii