Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat a fost amendat cu 8500 de lei pentru că a refuzat să permită un control al Poliției

Un bărbat a fost amendat cu 8.500 de lei pentru că a refuzat accesul unei echipe de control într-un complex turistic din județul Hunedoara.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2020 - 22:33

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a precizat că incidentul a avut loc la acest sfârşit de săptămână, în contextul acţiunilor de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară împotriva epidemiei de coronavirus.

Un bărbat care a refuzat să se legitimeze a încuiat poarta unui complex turistic situat în apropierea lacului de acumulare Cinciş, de lângă municipiul Hunedoara, pentru a bloca accesul echipei de control.

"Persoana în cauză a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei, unde a fost sancţionată contravenţional cu amendă pentru refuzul legitimării, deranjarea liniştii şi ordinii publice, precum şi împiedicarea organelor abilitate de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori a altui organ de stat de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice, conform Legii nr. 61/1991", a precizat IPJ Hunedoara.

Comentarii