20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSocialTrafic aglomerat pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă în coloană

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă în coloană

”Vă informăm că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de coborâre al DN 1 Braşov-Ploieşti,  între kilometrii 134 şi 132, pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană”, a transmis, duminică, IGPR.

 

Potrivit sursei citate, pe sensul de urcare către zona montană se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 128 – 132, între localităţile Poiana Ţapului şi ieşirea din Buşteni.

”Trafic intens către Capitală este şi la kilometrul 105 al DN 1 Braşov-Ploieşti, în zona oraşului Comarnic. Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului”, a mai precizat IGPR.

Poliţiştii precizează că, pe toate tronsoanele de autostradă, traficul este moderat, nu se înregistrează precipitaţii, iar carosabilul este curat.

Poliţia recomandă rute alternative pentru cei care se întorc duminică din vacanţa de sărbători petrecută pe Valea Prahovei şi vor să evite aglomeraţia de pe DN1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanţă, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Pentru DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;
– DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;
– DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;
– DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Cele mai citite

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....
Ultima oră
Pe aceeași temă