Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Statul mărește subvenția pentru transportul în Delta Dunării

Ministerul Transporturilor a decis mărirea subvenției pentru asigurarea transportului pe apă în Delta Dunării.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

04.01.2020 - 12:56

Subvenţia acordată de Ministerul Transporturilor pentru asigurarea transportului pe apă în Delta Dunării a crescut în anul 2020 cu circa 50 la sută faţă de anul trecut, a anunțat Nicolae Chichi, directorul executiv al firmei Navrom Delta SA.

Potrivit acestuia, preţurile călătoriilor cu ambarcațiunile Navrom Delta nu au mai crescut din anul 2015 şi nu se vor modifica nici în anul 2020, deși prețul motorinei și salariile angajaților au crescut.

Subvenția oferită de stat le permite locuitorilor care au domiciliul în orașul Tulcea și în localități din Deltă să cumpere bilete cu preț redus la ambarcațiunile de transport public.

Comentarii