Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest “spontan” anunțat prin comunicat. Taximetriști nemulțumiți de decizia Primăriei Capitalei

Protest “spontan” anunțat prin comunicat. Taximetriști nemulțumiți de decizia Primăriei Capitalei

Grupul de Iniţiativă al Taximetriştilor Bucureşteni se declară nemulţumit de măsura adoptată în regim de urgenţă de către Consiuliul General al Municipiului Bucureşti şi anunţă un protest “spontan” programat pentru miercuri, 10 ianuarie, ora 12,00, în faţa Primăriei Capitalei.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2018 - 08:09

 „În data de 19 decembrie 2018 ne-a fost prezentată de către Gabriela Firea atât nouă, cât şi cetăţenilor bucureşteni ca făcând parte dintr-un set de măsuri menite să combată pirateria existentă în transportul de persoane în regim de taxi desfăşurat pe raza Municipiului Bucureşti şi îmbunătăţirea calităţii şi confortul serviciului prestat cetăţeanului bucureştean”, se arată în comunicatul taximeriştilor.

Drept urmare, un protest al reprezentanţilor taximetriştilor bucureşteni a fost programat pentru data de 10 ianuarie, ora 12,00, în faţa Primăriei Municipiului Bucureşti.

Comentarii

loading...